Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

F grupa: ''Real'' uzvar spēles izskaņā

F grupa: ''Real'' uzvar spēles izskaņā
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas Top16 F grupas spēlē Madrides ''Real'', pārliecinoši aizvadot spēles pēdējās desmit minūtes, ar rezultātu 77:69 pārspēja Sjēnas ''Montepaschi''.

Pirmo puslaiku labāk aizvadīja viesi, kuri iekrāja nelielu pārsvaru tā gaitā. Pirmajā ceturtdaļā ''Montepaschi'' ieguva trīs punktu pārsvaru un pēc pirmajām desmit minūtēm tie atradās vadībā ar 16:13. Pēc puslaika viesiem jau bija +5 - 37:32.

Trešā ceturtdaļā spēlē bija ļoti līdzīga. Lai arī ''Real'' centās atspēlēties, tiem tas neizdevās. Spēle bija diezgan nerezultatīva - abas komandas veiksmīgi darbojās aizsardzībā. Pirms pēdējām desmit minūtēm ''Montepaschi'' joprojām bija piecu punktu pārsvars. Pēdējo ceturtdaļu pārliecinoši iesāka ''Real'', kuri ne tikai panāca neizšķirtu, bet izvirzījās vadībā ar 60:55. Šis izrādījās arī izšķirošais izrāviens visā spēlē, jo mājinieki turpināja dominēt visas ceturtās ceturtdaļas gaitā, izcīnot uzvaru ar rezultātu 77:69.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Serdžio Luls, kurš guva 17 punktus, bet zaudētāju rindās Henrijs Domerkants arī izcēlās ar 17 gūtajiem punktiem.

Izmantotie resursi:
euroleague.net


, 2010-02-25 23:47, pirms 14 gadiem
Fantastika spele.
Kads nezin ,kur vares nokachat speli ?
, 2010-02-25 23:59, pirms 14 gadiem
Tikko noskatijos Pao vs. Barca... Mekle forum.interbasket.com vai kkaa taa bija, tur jaunakie torrenti ir. Ari sport-scene un citas tml majaslapas! Vajag tik pameklet!
, 2010-02-26 08:34, pirms 14 gadiem
Krs87,tu tajaa sport scene vari atsutit ielugumu ?
, 2010-02-26 11:15, pirms 14 gadiem
Man nav, es caur brali velku!Ja velak neta vares to speli dabut, tad aizsutisu zinu
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
19

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Eirolīgā sāksies "play-off": "Real" un "Panathinaikos" pret pārspēļu uzvarētājām

Šovakar ULEB Eirolīgā sāksies ceturtdaļfinālu izspēle. Madrides "Real" cīnīsies pret citu Spānijas komandu "Baskonia", kamēr "Panathinaikos" uzņems Telavivas "Maccabi".