Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Darjušs Lavrinovičs arī nākamsezon būs Siliņa komandas biedrs

Darjušs Lavrinovičs arī nākamsezon būs Siliņa komandas biedrs
Darjušs Lavrinovičs
Foto: pallacanestroreggiana.it

Pieredzējušais lietuviešu centra spēlētājs Darjušs Lavrinovičs arī nākamajā sezonā pārstāvēs Itālijas vicečempionu Redžo d'Emīlijas "Grissin Bon", kurā spēlē arī Ojārs Siliņš.

Jaunais līgums parakstīts uz nākamo sezonu, turklāt klubam būs opcija pagarināt kontraktu arī uz 2016./2017. gada sezonu, vēsta kluba oficiālais "Twitter" konts.

35 gadus vecais un 212 centimetrus garais Lavrinovičs "Grissin Bon" komandai pievienojās pagājušajā sezonā, taču traumu dēļ palīdzēt komandai varēja tikai kopš marta. Arī izslēgšanas spēlēs veterāns mocījās ar savainojumiem, kas liedza pilnvērtīgi aizvadīt Itālijas čempionāta finālsēriju, kurā Redžo komanda ar 3-4 atzina Sasari "Banco di Sardegna" pārākumu.

Kopumā pagājušajā sezonā Lavrinovičs aizvadīja 25 spēles, vidēji mačā laukumā pavadot 17,3 minūtes, gūstot 11,4 punktus un izcīnot 3,8 atlēkušās bumbas.

Pagājušajā nedēļā līgumu ar "Grissin Bon" parakstīja Pjetro Aradori, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja Venēcijas "Umana" rindās. Tāpat kļuva zināms, ka līgumu ar Itālijas vicečempionu pagarinās arī 38 gadus vecais lietuvietis Rimants Kaukēns.

Izmantotie resursi:
Twitter