Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Khimki" ģenerālmenedžeris cer uz Timmas palikšanu arī nākamajā sezonā

Ints Megnis
Ints Megnis

"Khimki" ģenerālmenedžeris cer uz Timmas palikšanu arī nākamajā sezonā
Jānis Timma. Foto: bckhimki.ru

Maskavas apgabala "Khimki" komanda varētu mēģināt vienoties par latvieša Jāņa Timmas palikšanu sastāvā arī uz nākamo sezonu, tomēr svarīgs faktors būs vai vienībai izdosies kvalificēties ULEB Eirolīgai, izdevumam "Izvestia" pastāstījis Krievijas komandas ģenerālmenedžeris Pāvels Astahovs.

Timma sezonu sāka Grieķijas grandā Pirejas "Olympiacos", tomēr tā sastāvā nozīmīgu lomu nespēja nopelnīt, 23 spēlēs Eirolīgā izceļoties vien ar vidēji 3,4 punktiem. Tāpēc marta vidū tika izīrēts uz "Khimki", kur viņš ātri kļuvis par vienu no līderiem, sešos VTB Vienotās līgas dueļos izceļoties ar vidēji 17,8 punktiem.

"Timma ir spēcīgs spēlētājs, kurš lieliski iekļāvies mūsu komandā un dod lielu ieguldījumu," izteicies Astahovs. "Protams, mēs vēlētos, lai viņš paliek uz nākamo gadu un izdarīsim visu, kas ir atkarīgs no mums. Tomēr par to runāt vēl ir pāragri - kad noslēgsies sezona, situācija kļūs skaidrāka."

Kā stāsta "Izvestia", lai Timma paliktu "Khimki" rindās jānotiek divām lietām - Timmas potenciālam neticošajam Deividam Blatam jāsaglabā "Olympiacos" galvenā trenera amats, jo latvieša līgums ar šo vienību ir arī uz nākamo sezonu, bet "Khimki" jāizcīna ceļazīme uz ULEB Eirolīgu, lai vienībai netiktu samazināts budžets.

"Pats Jānis grib palikt "Khimki"," laikrakstam paudis anonīms avots, kurš labi pārzina situāciju. "Viņš jūtas komfortabli, saņem lielu spēles laiku un attaisno trenera uzticību, kas viņam iepriekšējās divās sezonās pietrūkusi. Tomēr viss atkarīgs nevis no viņa, bet "Khimki" šīs sezonas rezultātiem."

"Ierados šeit, jo vēlējos spēlēt, saņemt gandarījumu no basketbola," izteicies pats latvietis. "Man patīk šeit, treneris man uzticas, bet "Khimki" Vienotajā līgā cīnās par augstāko rezultātu. Mums ir ļoti spēcīgs sastāvs, bet es neesmu jauniņais Krievijas basketbolā. Ar krievu spēlētājiem runāju krieviski, ar ārzemniekiem angliski, tāpēc nebija nekādu problēmu iejusties."

Izmantotie resursi:
https://iz.ru/871318/timur-ganeev/k...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-24 12:22, pirms 5 gadiem
Labākais scenārijs būtu, ka Khimki saglabā vietu Eirolīgā un arī reizē dabū Timmu uz nākamo sezonu, lai pierādītu, ka VTB līga nav viņa griesti un, ka pareizā komandā, pareizā rotācijā viņš var būt labs Eirolīgas spēlētājs!

  -1 [+] [-]

, 2019-04-24 12:38, pirms 5 gadiem
taspatspuisis rakstīja: Labākais scenārijs būtu, ka Khimki saglabā vietu Eirolīgā un arī reizē dabū Timmu uz nākamo sezonu, lai pierādītu, ka VTB līga nav viņa griesti un, ka pareizā komandā, pareizā rotācijā viņš var būt labs Eirolīgas spēlētājs!
Viņš jau to ir pierādījis...pa lielam, VTB ir viens no augšgala turnīriem. Aiz Eirolīgas, ACB, Varbūt vēl Vācijas.

     [+] [-]

, 2019-04-24 12:44, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Viņš jau to ir pierādījis...pa lielam, VTB ir viens no augšgala turnīriem. Aiz Eirolīgas, ACB, Varbūt vēl Vācijas.
+ Turcija

     [+] [-]

, 2019-04-24 12:48, pirms 5 gadiem
diez vai dabūs viņu khimki, domāju Jānis izvēlēsies Orlando

     [+] [-]

, 2019-04-24 13:37, pirms 5 gadiem
Леонидс Грецкис rakstīja: + Turcija
Turcijā ir problēmas ar naudu pašlaik. Pēdējo pāris sezonu laikā, līmenis ir nedaudz krities tur. Bet kaut kur turpat vien tāpat jābūt

     [+] [-]

, 2019-04-24 13:43, pirms 5 gadiem
Tas ir VTB finālā jātiek, vai ceska arī jāuzvelk?

  -1 [+] [-]

, 2019-04-24 13:48, pirms 5 gadiem
eermss rakstīja: Tas ir VTB finālā jātiek, vai ceska arī jāuzvelk?
Jābūt nākamajai komandi aiz cska, tas protams, ja cska uzvarēs

     [+] [-]

, 2019-04-24 16:42, pirms 5 gadiem
Eiroliiga paplashinaasies, un VTB ir ljooti lielas iespeejas dabuut WC taa ka vajag tikt FInal4! ABA grib dabuut, Vaacija arii... Spaanijai nedriikst buut vairaak par 4 klubiem, taa ka griesti shiem sasniegti, kas arii pareizi, lai nav kaa nacionaalais cempis...