Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Kečmans - ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla spēļu MVP

Kečmans - ULEB Eirolīgas ceturtdaļfināla spēļu MVP
Dušans Kečmans ar bumbu
Foto: AFP/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas pirmo ceturtdaļfinālu spēļu vērtīgāko spēlētāju atzīts Belgradas ''Partizan'' basketbolists Dušans Kečmans, kurš palīdzēja savai komandai pārspēt Telavivas ''Maccabi'' ar 85:77.

Dušans Kečmans vakar ar gūtajiem 29 punktiem palīdzēja Belgradas ''Partizan'' pārspēt Telavivas ''Maccabi'' ar 85:77. Vēl Kečmans spēles laikā izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles un vienu reizi pārķēra pretinieku piespēles. Lieliski Kečmans uzbrucis no trīspunktu metienu līnijas - realizēti septiņi no deviņiem metieniem.

Ar iegūto lietderības koeficientu 30 Kečmans ticis atzīts par aizvadīto ceturtdaļfināla pirmo spēļu vērtīgāko basketbolistu. Tikai par vienu punktu no Kečmana atpalika ''Asseco Prokom'' basketbolists Kvinets Vudss, bet par diviem Pireju ''Olympiakos'' viens no līderiem, Lins Kleiza.

Individuāli šajā ceturtdaļfināla kārtā izcēlies ''Regal Barcelona'' basketbolists Bonifeiss Ndongs, kurš bloķēja trīs pretinieku metienus spēlē pret Madrides ''Real'', kur ''Regal Barcelona'' uzvarēja ar 68:61.

Izmantotie resursi:
euroleague.net


Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
4

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.