Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Gailītis: "Pāris uzbrukumus neizmantojām, jo neviens neuzņēmās iniciatīvu"

Gailītis: "Pāris uzbrukumus neizmantojām, jo neviens neuzņēmās iniciatīvu"
Jānis Gailītis
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pēc vakar piedzīvotā zaudējuma Sanktpēterburgas "Zenit" vienībai VTB Vienotajā līgā "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Galītis norādīja, ka viņa vadītā komanda nebija pelnījusi zaudēt maču.

Jau vēstījām, ka vakar VEF ar 83:84 piekāpās "Zenit", piedzīvojot trešo zaudējumu tikpat aizvadītās spēlēs VTB līgas jaunajā sezonā.

"Viss, ko šobrīd varu pateikt - puiši nebija pelnījuši zaudējumu," neilgi pēc spēles sacīja Gailītis. "Bet tāds ir basketbols. Pēdējās spēles minūtēs mums vairs nebija ātruma. Tāpat mums pietrūka kreativitātes no otrās un trešās pozīcijas spēlētājiem. Pāris uzbrukumus neizmantojām, jo neviens neuzņēmās iniciatīvu."

Kā jau minēts, šis bija VEF trešais zaudējums trīs spēlēs VTB līgā, bet nākamo maču Rīgas komanda aizvadīs pirmdien, izbraukumā Maskavā tiekoties ar čempioni CSKA. Nākamo spēli mājās VEF aizvadīs 4. novembrī, tiekoties ar Krasnojarskas "Enisey".

Tuvāko spēli gan VEF aizvadīs Latvijas čempionātā, trešdien Rīgā tiekoties ar "Valku/Valgu".

Izmantotie resursi:
VTB United League


, 2017-10-23 11:14, pirms 6 gadiem
Rīgas VEF = Rīgas Dinamo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-23 15:23, pirms 6 gadiem
Kepka muris gribēja pateikt ka VEF tāpat ka Dinamo spēle krievu kolhoza un saņem cietu drāti vienu pēc otras!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-23 17:12, pirms 6 gadiem
valjero rakstīja: Kepka muris gribēja pateikt ka VEF tāpat ka Dinamo spēle krievu kolhoza un saņem cietu drāti vienu pēc otras!
ja neesi gudrs, tad neesi gudrs, krievzemē viens tikai kolhozs ir - khl, viņi var tikai sapņot par vtb sakārtotību un neitralitāti + ja viņus tā sauc, tad, kas FIBA būs, jo tas turnīrs ir nesakārtotāks un neloģiskāks + visa izveidošana ir mafijas cienīga
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.
Rolands Šmits. Foto: Dainius Lukšta/Basketnews.lt
1

Šmits potītes savainojuma dēļ nespēlēs arī Eirolīgas 32. kārtas mačā pret ''Olimpia''

Latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits potītes savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Kauņas ''Žalgiris'' komandai ceturtdienas cīņā ULEB Eirolīgā, preses konferencē atklāja itāļu speciālists Andrea Trinkjēri.