Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Divi bijušie ACB līgas spēlētāji tiek apsūdzēti par pasu viltošanu

Rolands Eliņš

Divi bijušie ACB līgas spēlētāji tiek apsūdzēti par pasu viltošanu
Markuss Slouters "Real" sastāvā 2015. gadā. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas medijs „Marca” vēsta, ka Madrides prokuratūra izvirzījusi apsūdzības diviem bijušajiem ACB līgas spēlētājiem Markusam Slouteram un Endijam Panko par viltotu pasu izmantošanu, lai izvairītos no leģionāra statusa.

Amerikānis Markuss Slouters spēlēja Madrides „Real” sastāvā no 2012. līdz 2015. gadam, kopā ar to kļūstot par Eirolīgas čempionu. Šobrīd viņš spēlē Atēnu AEK rindās. Savukārt amerikānis Endijs Panko pārstāvēja „Fuenlabrada” no 2013. līdz 2015. gadam.

Viņiem abiem izvirzītas oficiālas apsūdzības par personu apliecinošu dokumentu viltošanu. Viņi abi tika reģistrēti Spānijas Basketbola federācijā ar Ekvatoriālās Gvinejas pasēm, tādējādi izvairoties no kļūšanas par leģionāriem ACB līgā, jo Ekvatoriālā Gvineja kā Spānijas bijusī kolonija ir atbrīvota no leģionāru statusa.

Taču pagājušajā gadā Spānijas Basketbola federācija pamanīja, ka Sloutera un Panko pasēm ir vienādi numuri, tika informētas varas iestādes, un Madrides prokuratūra abiem pieprasa 16 mēnešu cietumsodu. Sloutera advokāts „Marca” izdevumam noliedzis sava klienta vainu.

Prokutatūra vēsta, ka dokumentu oriģinālā izcelsme bijusi leģitīma, taču pasēs izmainītas lappuses ar personas datiem un ievietotas Sloutera un Panko fotogrāfijas.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/baloncesto/ac...

  +5 [+] [-]

, 2019-09-23 18:51, pirms 5 gadiem
Autors vispar kko no gramatikas saprot ? Virsraksta bernudarza kluda, kauns.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-23 18:58, pirms 5 gadiem
rediss77 rakstīja: Autors vispar kko no gramatikas saprot ? Virsraksta bernudarza kluda, kauns.
Eliņš un gramatika?
Smejies?

  +4 [+] [-]

, 2019-09-23 19:00, pirms 5 gadiem
"Pašu viltošanas" - haahah - čaļi klonēja sevi ?

     [+] [-]

, 2019-09-23 19:12, pirms 5 gadiem
Meksikāņi un Argentīnieši arī ACB neskaitās kā leģionāri?

Bijušās kolonijas taču!