Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Meksikas izlases līderim Ajonam divu gadu līgums ar Madrides "Real"

Meksikas izlases līderim Ajonam divu gadu līgums ar Madrides "Real"
Gustavo Ajons
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas basketbola klubs Madrides "Real" parakstījis divu gadu līgumu ar Meksikas izlases līderi Gustavo Ajonu, vēsta ACB līga.

29 gadus vecais centrs Gustavo Ajons pēdējās sezonās pārstāvēja dažādus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubus, bet tagad ir izlēmis atgriezties Eiropā. Meksikas izlases līderis pastiprinās Madrides "Real" rindas.

Ajons kopā ar Meksikas valstsvienību šovasar startēja Spānijā notiekošajā Pasaules kausa izcīņā. Meksikāņi D apakšgrupā uzvarēja divas no piecām spēlēm, bet "play-off" pirmajā kārtā ar 63:86 piekāpās nākamajiem čempioniem amerikāņiem. Ajons turnīrā iekrāja labu statistiku – 17,6 punktus un 7,6 atlēkušās bumbas vidēji spēlē.

NBA Ajons ir spēlējis Ņūorleānas "Hornets", Orlando "Magic", Milvokī "Bucks" un Atlantas "Hawks" komandās, vidēji karjerā izceļoties 4,7 punktiem un 4,4 atlēkušajām bumbām (16,7 minūtes). Pirms pārcelšanās uz pasaules spēcīgāko basketbola līgu Ajons ir spēlējis dažādos Spānijas, Venecuēlas un Meksikas klubos.

Izmantotie resursi:
ACB.COM

  -1 [+] [-]

, 2014-09-23 17:19, pirms 10 gadiem
Paņēma naudu tomēr. PČ bija labs, NBA noteikti varēja palikt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-23 17:29, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Atceries to, ka PČ fdemostrētais basketbols tuvāks bija Eirolīgai nevis NBA un Real ir viens no TOP 10 spēcīgākajiem klubiem pasaulē
Par top 10 gan stipri pārspīlē

  +1 [+] [-]

, 2014-09-23 17:36, pirms 10 gadiem
Vynilz rakstīja: Paņēma naudu tomēr. PČ bija labs, NBA noteikti varēja palikt
nu viņš jau pagašgad fiba americas bija MVP! Nospēlēja tur un tagad izvēlējas ko citu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja