Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Asseco Prokom" nolīgst NBA spēlētāju

"Asseco Prokom" nolīgst NBA spēlētāju
Bobijs Brauns
Foto:www.nba.com

Polijas basketbola klubs "Asseco Prokom" nolīdzis amerikāņu saspēles vadītāju Bobiju Braunu, kurš iepriekšējās divas sezonas spēlēja NBA.

Par pievienošanos "Asseco Prokom" klubam paziņojis pats Bobijs Brauns savā "Twitter" lapā. Aizvadītajā sezonā 188 cm garais saspēles vadītājs pārstāvēja Ņūorleānas "Hornets" un savas dzimtās pilsētas Losandželosas "Clippers" klubu. 22 spēlēs Ņūorleānā Brauns bija viens no Krisa Pola aizvietotājiem, atzīmējoties ar vidēji spēlē gūtiem 6,6 punktiem un 2,1 rezultatīvu piespēli. Savukārt "Clippers" sastāvā Brauns piedalījās 23 spēlēs, vidēji gūstot trīs punktus un atdodot 1,8 rezultatīvu piespēli.

2007. gada NBA draftā neizvēlēts Brauns nolēma doties pāri okeānam, parakstot līgumu ar Berlīnes "ALBA". Pateicoties veiksmīgai sezonai Vācijā (vienā ULEB kausa spēlē guva 44 punktus, kas ir otrais labākais rādītājs šī turnīra vēsturē) Brauns jau nākamajā vasarā tika pie divu gadu līguma ar NBA klubu Sakramento "Kings". Tur viņš pavadīja vairāk kā pusi savas pirmās NBA sezonas līdz tika aizmainīts uz Minesotas "Timberwolves". Kopumā savā NBA karjerā Brauns aizvadījis 113 spēles, vidēji gūstot 5,1 punktus un atdodot 1,8 rezultatīvas piespēles.

Šo spēlētāju darbībā pavisam drīz būs iespēja redzēt basketbola līdzjutējiem Rīgā, jo pie VEF kluba "Asseco Prokom" viesosies jau 16. oktobrī.

Izmantotie resursi:
Bobby Brown Signs With Poland's Asseco Prokom...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-09-23 09:52, pirms 14 gadiem
Amerikā bija viduvējība, Eiropā būs spīdeklis! domāju, ka pēc sezonas Polijā atkal atgriezīsies NBA.

  +4 [+] [-]

, 2010-09-23 10:11, pirms 14 gadiem
LiepājasMetalurgs rakstīja: Kas tas par stulbu virsrakstu, tad jau par KHL arī rakstat nevis konkrētu komandu, bet Rīgas Dinamo pretinieki.

Tu pats saproti, ko uzrakstiji? Vai ari no rita iedzeri etika esenci, kapjot ar kreiso kaju no gultas, paraleli atsitoties ar galvu pret izlietni, skujot paduses?

Atradies - "autors, virsrakstu korektors"...

     [+] [-]

, 2010-09-23 11:09, pirms 14 gadiem
nu patiesiba vins uz eiropu pargaja, lai labak varetu sagatavoties olimpiadei (vinam ir anglu pase). Vel iespejams uz Asseco kopa ar vinu dosies D.J. Strawberry, kurs ir B. Brown dzives partneris...

     [+] [-]

, 2010-09-23 12:28, pirms 14 gadiem
Kāds war pateikt pa kuru kanālu rādīs eīrolīgas spēles šogad?

     [+] [-]

, 2010-09-23 12:28, pirms 14 gadiem
Bljin, Vefam būs smagi gan !