Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šmita konkurents Singltons "Barcelona" varētu palikt, ja piekritīs ievērojamam algas samazinājumam

Andrejs Siliņš

Šmita konkurents Singltons "Barcelona" varētu palikt, ja piekritīs ievērojamam algas samazinājumam
Kriss Singltons. Foto: Zumapress.com / Scanpix

Spānijas basketbola superklubs "Barcelona", ko pārstāv latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits, šovasar būtu gatavs noslēgt jaunu līgumu ar amerikāņu spēka uzbrucēju Krisu Singltonu, ja spēlētājs piekritīšot ievērojamam algas samazinājumam.

29 gadus vecais Singltons pievienojās Barselonas klubam pagājušā gada vasarā, parakstot līgumu uz vienu sezonu. Singltons tika piesaistīts kā viens no potenciālajiem līderiem un attiecīgs bija arī piešķirtā līguma apmērs - 1,8 miljonu dolāru (ap 1,6 miljoniem eiro) apmērā.

Singltons nespēja attaisnot uz sevi liktās cerības, Eirolīgā vidēji 25 minūtēs gūstot 8,0 punktus, izcīnot 4,4 atlēkušās bumbas un pārtverot 1,1 bumbu. Neraugoties uz to, komandas galvenais treneris Svestislavs Pešičs labprāt paturētu Singltonu, taču klubs licis noprast, ka jaunu līgumu būs iespējams noslēgt tikai gadījumā, ja spēlētājs piekritīs ievērojamam atalgojuma samazinājumam.

Tāpat joprojām nav skaidrības par paša Pešiča palikšanu "Barcelona" klubā, tomēr šis jautājums, visticamāk, tiks atlikts uz laiku pēc sezonas. Līdz ar to arī tad varētu būt zināma Singltona nākotne Barselonas klubā.

Šobrīd "Barca" turpina cīņu par Spānijas čempiontitulu, ko nav izdevies izcīnīt kopš 2014. gada. Šobrīd Barselona ar 26 uzvarām 33 spēlēs ieņem trešo vietu. Regulārajā turnīrā vēl palikusi viena spēļu kārta.

Izmantotie resursi:
https://www.mundodeportivo.com/

     [+] [-]

, 2019-05-23 16:45, pirms 5 gadiem
Timma labāks.