Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Papass pievienojas Bērziņa un Freimaņa pārstāvētajai ''Zielona Gora''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Papass pievienojas Bērziņa un Freimaņa pārstāvētajai ''Zielona Gora''
Nikoss Papass ar bumbu. Foto: Imago Images/ANE Edition

Latvijas izlases basketbolistu Jāņa Bērziņa un Rolanda Freimaņa pārstāvētā Polijas komanda ''Zielona Gora'' parakstījusi līgumu ar pieredzējušo grieķu basketbolistu Nikosu Papasu. 30 gadus vecais basketbolists septembrī pārstāvēja Jeruzalemes ''Hapoel'' FIBA Čempionu līgas ''Final 8''.

Polijas čempionātā un Vienotajā līgā spēlējošo ''Zielona Gora'' nesen pameta tās rezultatīvākais spēlētājs dānis Gabriels Lundbergs, kurš pārcēlās uz Jāņa Strēlnieka pārstāvēto ULEB Eirolīgas klubu Maskavas CSKA.

Nikoss Papass pagājušo sezonu pavadīja Atēnu ''Panathinaikos'' vienībā un ULEB Eirolīgā devās laukumā desmit spēlēs, kurās guva vidēji 4,4 punktus un izcīnīja 1,3 bumbas zem groziem. Tāpat karjeras laikā basketbolists pārstāvējis grieķu klubus ''Panellinios'', PAOK un ''Panionios'', kā arī Spānijas ''Bilbao'' un Madrides ''Real'' fārmklubu.

Jāņa Bērziņa un Rolanda Freimaņa pārstāvētā ''Zielona Gora'' Vienotajā līgā ieņem sesto vietu ar astoņiem panākumiem un sešiem zaudējumiem. Nākamā spēle turnīrā komandai paredzēta 28. februārī pret Jāņa Timmas un Daira Bertāna Maskavas apgabala ''Khimki''.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/vtb/11...