Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Artūrs Štālbergs: "Blūma tālmetiens pēdējās sekundēs sagādāja sāpes"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Artūrs Štālbergs: "Blūma tālmetiens pēdējās sekundēs sagādāja sāpes"
Artūrs Štālbergs: sestā uzvara VTB līgā
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Mūsu spēlētāji izmeta metienus nepiemērotos brīžos, tālmetienu precizitāte bija slikta," VTB Vienotās līgas kopvērtējumā atkāpjoties uz septīto vietu, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Jānis Gailītis.

Pjotrs Gubanovs, "Nizhny Novgorod" kapteinis

“Cienīga uzvara. Labi sagatavojāmies, labi kustinājām bumbu un nospēlējām aizsardzībā. Pretēji vairākumam mūsu spēļu, šodien spēlējām no aizsardzības.”

Artūrs Štālbergs, "Nizhny Novgorod" galvenais treneris

“Prieks par uzvaru, apsveicu mūsu kluba spēlētājus un atbalstītājus. VEF šogad ir laba komanda, spēlētāji zina savas lomas un klubs atrodas “play-off” zonā, savukārt mēs par to cīnāmies. Ejam uz priekšu, neraugoties uz kļūdām.

Viens no uzdevumiem bija neļaut izdarīt Jānim Blūmam brīvus tālmetienus. Pārējā laikā “nopakojām” groza apakšu, lai provocētu citus VEF spēlētājus mest no ārpuses. Viņu tālmetienu precizitāte (7/31) liecina, ka plāns izdevās. Sāpīgi, ka Blūms iemeta pēdējās sekundēs, atņemot mums pārsvaru divu spēļu summā.

Ņižņijnovgorodai šosezon ir restarta gads – jauni spēlētāji, treneris, imidžs un logo. Iepriekšējais sešu gadu cikls ir beidzies. Pērn pārdevām vairākus vadošos spēlētājus. Mans uzdevums ir sagatavot nākamo paaudzi, kura piepildītu kluba mērķus.

Saspēles vadītājs Strebkovs nesen pagarināja līgumu, pārējiem spēlētājiem ir vienošanās uz divām vai trīs sezonām, tāpēc sastāva noplicināšana pāreju periodā nav gaidāma. Tiesa, pirmajā sezonā parādīt labus rezultātus grūti. Eirokausā uzdevumu iekļūt otrajā kārtā izpildījā, VTB līgā cīnāmies.

Komandas vadība ir pacietīga. Ja 23. februārī sēžu šeit, tas nozīmē, ka trenerim ir uzticības kredīts. Kluba prezidents (Eirolīgas čempions) Sergejs Panovs saprot basketbolu, redz spēlētāju un komandas spēles progresu.

Vienmēr esmu gatavs palīdzēt Latvijas valstsvienībai – esmu izlases patriots. Vasaras plāni vēl miglā tīti. Nav zināms, kāda būs Ainara Bagatska tālākā sadarbība ar “Maccabi Tel Aviv”, man vēl nav līguma uz nākamo sezonu. Domāju, ka maijā-jūnijā situācija kļūs skaidrāka.

Šodien saskaņoju "Triple-double" nometnes norisi, tā notiks 7.-11. jūnijā."

Arns Labucks, VEF spēlētājs

“Sāpīgs zaudējums. Gatavojāmies astoņas dienas, taču neizpildījām spēles plānu. Viņi deva mums iespējas mest, taču mēs nevarējām trāpīt, īpaši no tālās distances. Ja nevaram tik daudz iemest, grūti cerēt uz panākumu.”

Jānis Gailītis, VEF galvenais treneris

“Apsveicu Artūru Štālbergu un pretinieku komandu ar uzvaru. Ņižņijnovgorodas spēlētājiem bija vairāk rakstura, viņi vairāk gribēja uzvarēt. Mūsu spēlētāji izmeta metienus nepiemērotos brīžos, tālmetienu precizitāte bija slikta.

Galotnē nokļuvām mīnusos divu spēļu summā, taču ar Jāņa Blūma tālmetiena palīdzību panācām plus divi (1-1, +2). Arī tas ir svarīgi. Mārtiņa Meiera spēlēšana bez piezīmēm ir laba ziņa gan man, gan viņam, tiesa, pie mazāka spēles laika tiek Iļja Gromovs.

Mūsu daudzie netrāpītie metieni bija Ņižņijnovgorodas nopelns, viņi provocēja Mejeri un Labucku uzbrukt no distances. Turpinām strādāt pie papildinājumu meklēšanas, taču tas nav vienkārši. Vai būs jaunumi rotācijā? Dzīvosim – redzēsim.”

  +2 [+] [-]

, 2017-02-23 23:14, pirms 7 gadiem
Ko tad visi VEF'a pārgudrinieki tādi klusi palikuši?! Tā tik māk citus kritizēt. 640k+ pilsēta un nevar OSC ar 830 sēdvietām aizpildīt. Lūk tas ir "līmenis". Pirms kritizē citus paskatās uz sevīm.

  -3 [+] [-]

, 2017-02-23 23:20, pirms 7 gadiem
Sākumā paskaties uz savu nickname. VTB tev nav kkāda Čampionļīg
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 09:54, pirms 7 gadiem
Kādām izklaides iespējām? Aiziet uz Vecrīgu pielieties? Vai kopā ar bomžiem un pensionāriem Centrāltirgu apskatīt. Lielpilsētu lepnums ir sporta komandas. Paskaties kaut vai uz to pašu USA. Rīgā visas komandas ir valsts apsmiekla objekti un kaimiņvalsts īpašums. Dinaburga, FC Riga bez garumzīmes (kā Nilam vislabāk patīk) Krievijas čempionāta patrioti VEF ar Krievijas ALL STAR snaiperi Jāni Blūmu (uzmetiens ar LBL ALL STAR vien jau daudz pasaka) un totalizatoru mīluļi Barons. Žēl, ka galvaspilsētas sporta draugiem tā jācieš.

     [+] [-]

, 2017-02-24 10:35, pirms 7 gadiem
Labucks: “Sāpīgs zaudējums. Gatavojāmies astoņas dienas, taču neizpildījām spēles plānu."

Tāpēc arī zaudējums, ka tik ilgi jāsēž bez spēļu prakses un tikai jātrenējas.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-24 10:46, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: Kādām izklaides iespējām? Aiziet uz Vecrīgu pielieties? Vai kopā ar bomžiem un pensionāriem Centrāltirgu apskatīt. Lielpilsētu lepnums ir sporta komandas. Paskaties kaut vai uz to pašu USA. Rīgā visas komandas ir valsts apsmiekla objekti un kaimiņvalsts īpašums. Dinaburga, FC Riga bez garumzīmes (kā Nilam vislabāk patīk) Krievijas čempionāta patrioti VEF ar Krievijas ALL STAR snaiperi Jāni Blūmu (uzmetiens ar LBL ALL STAR vien jau daudz pasaka) un totalizatoru mīluļi Barons. Žēl, ka galvaspilsētas sporta draugiem tā jācieš.
Uzmetiens LBL all star? Tu neesi gudrs

     [+] [-]

, 2017-02-24 17:22, pirms 7 gadiem
Kā Kreipāns teiktu: Rezultāts ir likumsakarīgs!