Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Esmu lepns par šo komandas uzvaru"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Štelmahers: "Esmu lepns par šo komandas uzvaru"
Roberts Štelmahers. Foto: basketballcl.com

Pēc piektās uzvaras izcīnīšanas Čempionu līgas turnīrā "Ventspils" treneris Roberts Štelmahers slavēja komandas apņēmīgo spēli, kamēr pretējās domās par savu padoto sniegumu bija "MHP Riesen" treneris Džons Petriks, piesaucot arī tiesnešu faktoru.

"Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers: "Es esmu ļoti lepns, ka šodien izdevās uzvarēt. Ludvigsburga ir meistarīga un ļoti atlētiska komanda, kurai šodien vairākas reizes izdevās atspēlēties un pietuvoties pavisam tuvu. Tomēr tieši mēs kontrolējām cīņu pie groziem un bija maksimāli koncentrēti visas 40 minūtes. Šajā sezonā mums ir bijuši kāpumi un kritumi, bet šodien mēs varam priecāties par uzvaru ļoti svarīgā spēlē."

"MHP Riesen" galvenais treneris Džons Petriks: "Apsveicam "Ventspili" ar uzvaru. Viņi kontrolēja cīņu par atlēkušajām bumbām un bija pelnījuši šo panākumu. Mums gan bija iespēja, kad tikām trīs punktu attālumā, taču tad nāca Markosa Naita piektā piezīme. Tas sarūgtināja, jo neviens nebija apmierināts ar šādu lēmumu, turklāt arī cīņa faktiski bija galā. Markoss un Turcijas tiesnese pirms tam bija tikušies vienā spēlē, kad viņš vēl spēlēja Turcijā. Šodien viņai bija daži lēmumi, kas, manuprāt, bija ļoti apšaubāmi. Taču ne tikai tas izšķīra mača likteni. Daži mūsu līderi nebija gatavi šodienas spēlei, un tas ir ļoti slikti."

Izmantotie resursi:
mhp-riesen-ludwigsburg.de

  +1 [+] [-]

, 2019-01-23 16:31, pirms 5 gadiem
Šī brīza Ventspils sastāvs un spēle ir labākā kopš VEF Roulenda sezonas