Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pirms spēles Stambulā nodurts "Crvena Zvezda" fans

Andrejs Siliņš

ULEB Eirolīgas sestā kārta diemžēl nesusi arī nepatīkamas vēstis - pirms spēles Stambulā starp "Galatasaray" un Belgradas "Crvena Zvezda" līdzjutēju sadursmēs nodurts kāds serbu komandas atbalstītājs.

Pirms spēles starp "Galatasaray" un "Crvena Zvezda" Stambulas rajonā Zejtinburnu, kur atrodas "Abdi Ipekci" arēna, norisinājās vairākas sadursmes ar viesu fanu piedalīšanos. Aptuveni 300 serbu kluba fani vēlējušies arēnā iekļūt bez biļetēm, tāpēc sākušies incidenti ar vietējo policiju un turku basketbola faniem. Sakarsušos serbus vēl vairāk uzkurinājuši "Galatasaray" fanu grupējumi, kas reizē izklieguši "Kosova! Kosova!".

"Crvena Zvezda" fani sākuši aiztikt garām arēnai braucošās automašīnas. Sadursmēs ievainoti divi turku policisti, bet viens serbu fans tika sadurts krūtīs. Pēc piecu stundu centieniem dakteriem tomēr neizdevās glābt 25 gadus veco "Crvena Zvezda" atbalstītāju.

Lai gan pēc mača "Galatasaray" treneris Ergins Atamans nosodīja serbu fanu rīcību un nosauca tos par teroristiem, vēlāk savā "Twitter" kontā treneris atvainojās par saviem vārdiem, atzīstot, ka par serbu fana nāvi uzzinājis tikai pēc preses konferences.