Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ainars Bagatskis: "Pārtraukumos nācās pacelt balsi"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ainars Bagatskis: "Pārtraukumos nācās pacelt balsi"
Ņižņijnovgorodas uzvaru arhitekti: Sergejs Panovs un Ainars Bagatskis
Foto: nn-basket.ru

"Kad sākām rūpīgāk kontrolēt bumbu un iemetām savus metienus, mājinieki sāka izlaist gaisu. Tāpat notika ar viņu aizsardzību un faniem," izcīnot otro panākumu izbraukumā pēc kārtas, teica basketbola kluba "Nizhny Novgorod" aizsargs un Eirolīgas rezultatīvākais spēlētājs Teilors Ročestijs.

Romeo Saketi, "Dinamo" galvenais treneris

“Esmu sarūgtināts. Problēma visu laiku bija tā pati: nespējām labi nospēlēt izšķirošajos brīžos un kontrolēt ātros uzbrukumus. Ročestijs parādīja lielisku basketbolu, bet Kinsijs lieliski nospēlēja aizsardzībā. Pirmajā ceturtdaļā viņš apturēja Daisonu, savukārt trešajā ceturtdaļā izdarīja to pašu pret Sandersu.”

Teilors Ročestijs, "Nizhny Novgorod" aizsargs

“Tā bija apbrīnojama spēle. Lieliski skatītāji – itāliešu fani ir pārsteidzoši. Minēšu, ka katrā spēlēšanas reizē šeit rodas sajūta, ka notiek fināls. Mums pašiem izdevās lieliska spēle, mēs cīnījamies godam. Centāmies izdarīt, ko varējām un palikām uzticīgi savai spēlei. Mums bija kāpumi un kritumi. Sasāri iemeta vairākus svarīgus metienus, taču ceturtajā ceturtdaļā atspēlējāmies un izcīnījām lielu uzvaru.

Vēl labāk būtu, ja mazāk kļūdītos. Pretinieki spēlēja ļoti ātri, viņi skrien un met, un izliek slazdus. Kad sākām rūpīgāk kontrolēt bumbu un iemetām savus metienus, mājinieki sāka izlaist gaisu. Tāpat notika ar viņu aizsardzību un faniem. Tātad noskaidrojām, kas bija nepieciešams uzvarai.”

Ainars Bagatskis, "Nizhny Novgorod" galvenais treneris

“Visa Eiropa zina, ko nozīmē spēlēt šeit. Jauka zāle, teicami skatītāji, agresīva mājinieku komanda. Nepieciešams pacietīgi un disciplinēti spēlēt 40 minūtes. Trešās ceturtdaļas sākumā bijām tik mīksti, cik iespējams. Pārtraukumos nācās pacelt balsi. Dažas lietas mainījām un izvēlējāmies spēlēt bez spēka uzbrucējiem. No vienas puses, mānījāmies, no otras – sākām spēlēt agresīvāk. Īstajā brīdī guvām vairākus svarīgus grozus, turklāt Ročestijs un Kinsijs punktus guva, kad vajadzēja visvairāk.”

Izmantotie resursi:
Dinamo Banco di Sardegna Sassari vs. Nizhny...!quotes