Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

"Roanne" pastiprinās pirms spēles ar ASK

"Roanne" pastiprinās pirms spēles ar ASK
Kērtiss Sampters
Foto: AFP

Francijas basketbola klubs "Chorale Roanne" atradis aizvietotāju savainotajam kapteinim Marselusam Somervilam, kuru aizstās Kērtiss Sampters. Gaidāms, ka Sampters debitēs otrdienas ULEB Eiropas kausa spēlē pret Rīgas ASK.

eSports.lv jau rakstīja, ka kreisā ceļgala savainojumu guvis viens no "Chorale Roanne" līderiem Marseluss Somervils, kurš nevarēs spēlēt aptuveni piecas nedēļas. Klubs jau ir atradis aizvietotāju Somervilam un tas būs cits amerikāņu uzbrucējs Kērtiss Sampters.

Pagājušajā sezonā Sampters pārstāvēja citu Francijas augstākās līgas komandu "Vichy", vidēji spēlē gūstot desmit punktus, izcīnot četras atlēkušās bumbas un bloķējot vienu pretinieku metienu. 201 cm garais un 24 gadus vecais Sampters tiek raksturots kā atlētisks un uz uzbrukumu tendēts spēlētājs, kurš atstājis pozitīvu iespaidu savā pirmajā sezonā Francijā. Oktobrī viņš mēģināja iekļūt NBA kluba Losandželosas "Clippers" sastāvā, bet tas neizdevās.

Piektdien "Chorale Roanne" aizvadīja Francijas čempionāta spēli Lionā, kur tikās ar vietējo "ASVEL". Pārliecinošu uzvaru ar 94:69 guva "ASVEL". Nākamo spēli "Chorale Roanne" aizvadīs otrdien, kad ULEB Eiropas kausa spēlē savā laukumā uzņems "ASK Rīga" komandu.

Izmantotie resursi:
chorale-roanne.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-22 12:26, pirms 15 gadiem
Nu domāju ka nekas īpašs~! Iepriekšejais komandas kapteinis bija labaks un vel plus ir tads ka viņš vel nav iespēlējies komanda
, 2008-11-22 12:30, pirms 15 gadiem
Tas vinjiem nepaliidzees
, 2008-11-22 13:32, pirms 15 gadiem
Tas neko nelīdzēs
Slēpts komentārs: Ribeiro
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-22 14:41, pirms 15 gadiem
Lai jau priecājas Barona fani, bet padomā cik reizes paši dabūsiet ierīt no krieviem
, 2008-11-22 14:54, pirms 15 gadiem
domaju ASK sitos panjems bez iipashas piepuules
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-22 16:03, pirms 15 gadiem
Radials rakstīja: Lai jau priecājas Barona fani, bet padomā cik reizes paši dabūsiet ierīt no krieviem
vairak neka vinji pashi buutu iedomaajushies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-23 05:51, pirms 15 gadiem
Novelu veiksmi negerenam jaunaja komanda samasejiet kartigi tos cka lai zin kur vinu ista vieta
Metjū Kostello starp Torniki Šengeliju un Danielu Heketu. Foto: Baskonia
9

Lielisks sezonas sākums, briesmīgas beigas: "Virtus" netiek Eirolīgas ceturtdaļfinālā

ULEB Eirolīgas sezona ar zaudējumu otrajā pārspēlē noslēgusies Lukas Banki trenētajam un Riharda Lomaža pārstāvētajam Itālijas basketbola klubam Boloņas "Virtus", kas izbraukumā ar 77:89 piekāpās Vitorijas "Baskonia".
Ife Lundbergs pret Vaņu Marinkoviču. Foto: imago images/Scanpix

Banki ''Virtus'' vai ''Baskonia'': Vitorijā noskaidros Eirolīgas play-off dalībnieci

Šovakar pulksten 21.30 Spānijas pilsētā Vitorijā tiks aizvadīta izšķirošā ULEB Eirolīgas pārspēļu jeb play-in spēle starp vietējo ''Baskonia'' un Lukas Banki trenēto un Riharda Lomaža pārstāvēto Boloņas ''Virtus''. Uzvarētāja tiks pie astotās vietas izslēgšanas spēļu bildē un ceturtdaļfināla dueļa pret pašreizējo čempioni Madrides ''Real''. Mača translācija kanālā ''Go3 Sport 1''.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.