Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Eirolīgas pirmās nedēļas MVP - Kiriļenko

Eirolīgas pirmās nedēļas MVP - Kiriļenko
Andrejs Kiriļenko
Foto: Reuters/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas pirmās kārtas vērtīgāko spēlētāju atzīts Maskavas "CSKA" uzbrucējs Andrejs Kiriļenko, kurš ar produktīvu sniegumu sekmēja Krievijas superkluba uzvaru Kauņā.

Vakar ar Jāņa Blūma pārstāvētās Bilbao komandas uzvaru pār Pirejas "Olympiakos" (76:61) noslēdzās Eirolīgas pirmā kārta, pēc kuras tradicionāli apkopoti spēlētāju sasniegumi. Par pirmās nedēļas labāko atzīts Maskavas CSKA uzbrucējs Andrejs Kiriļenko.

CSKA pirmdien Kauņā ar 87:74 apspēlēja "Žalgiri". Kiriļenko 32 minūtēs izcēlās ar "double double" – 17 punkti un 15 atlēkušās bumbas. Uzbrucēja kontā arī piecas rezultatīvas piespēles un četri bloķēti metieni.

Par nedēļas otro vērtīgāko spēlētāju kronēts Kazaņas UNICS aizsargs Henrijs Domerkants, kurš guva 30 punktus pret Sjēnas "Montepaschi". Savukārt Top 3 noslēdza "Emporio Armani" uzbrucējs Malīks Heirstons, kurš spēlē pret "Maccabi Electra" sameta 25 punktus.

Izmantotie resursi:
Новости. Спорт-Экспресс. Новости спорта :...


, 2011-10-22 09:40, pirms 12 gadiem
jāpiekrīt, Kiriļenko bija uzdevumu augstumos spēlē ar Žalgiri!
, 2011-10-22 11:50, pirms 12 gadiem
Varētu teikt ka no NBA večiem Kiriļenko ir vienīgais kas kaut ko parādīja uz laukuma, varbūt vēl tikai Galinarri, pārējie vienkārši krita ārā no sastāva un reāli noraka savas komandas.
Luka Banki ar padotajiem. Foto: Virtus Bologna
5

Banki trenētā ''Virtus'' ielaiž tikai 64 punktus un turpina cīņu par Eirolīgas ''play-off''

Šodien ULEB Eirolīgas pārspēles ar uzvaru sāka Lukas Banki un Riharda Lomaža pārstāvētā Boloņas ''Virtus'', kas izbraukumā, augstā līmenī nospēlējot aizsardzībā, ar 67:64 apspēlēja divkārtējo čempioni Stambulas ''Anadolu Efes''. Izšķirošajā spēlē par vietu ceturtdaļfinālā ''Virtus'' spēkosies pret ''Baskonia''.
Luka Banki. Foto: Virtus Bologna
3

Eirolīgas pārspēles: vai Lomaža un Banki "Virtus" pārtrauks neveiksmju sēriju?

ULEB Eirolīgā šovakar gaidāmas pirmās divas no trim pārspēlēm, un Riharda Lomaža pārstāvētais un Lukas Banki trenētais Boloņas "Virtus" plkst. 21.00 ciemosies pie Stambulas "Efes".
Andrea Trinkjēri un Rolands Šmits. Foto: BC Žalgiris Kaunas
2

Žurnālists: Trinkjēri tuvojoties sadarbības turpināšanai ar Kauņas ''Žalgiris''

Lietuviešu basketbola žurnālists Donāts Urbons vēstī, ka itāļu speciālists Andrea Trinkjēri esot tuvu līguma pagarināšanai ar Lietuvas basketbola flagmani Kauņas ''Žalgiris'', ko pārstāv arī Rolands Šmits.