Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Mazurs: "Ar motivāciju mums nav problēmu"

Mazurs: "Ar motivāciju mums nav problēmu"
VEF galvenais treneris Nikolajs Mazurs
Foto: Kaspars Krafts, f64

Latvijas basketbola vicečempions "VEF Rīga" šodien dodas uz Beļģijas pilsētu Ostendi, kur jau rīt startēs ULEB Eirolīgas kvalifikācijas turnīrā. Rīdzinieku galvenais treneris Nikolajs Mazurs pirms starta kluba mājaslapā sniedza nelielu ieskatu gaidāmajā turnīrā.

"Pirmssezonas sagatavošanās posms iznāca saraustīts, kam pamatā bija dažādi apstākļi. Vairāki spēlētāji bija aizņemti Latvijas valstsvienībā, tāpat bija dažādas mikrotraumas, kas ietekmēja treniņprocesu. Treneriem vienmēr gribas vairāk laika, jo ikreiz var atrast lietas, ko pilnveidot. Kopumā nosacīti pilnā sastāvā (neskaitot Jāni Bērziņu un Aigaru Šķēli) esam kopš piektdienas un šajā laikā galvenokārt piestrādājām pie dažādām pamatlietām," sacīja "VEF Rīga" galvenais treneris Nikolajs Mazurs.

"Informācija par pretiniekiem ir, tāpēc taktiski būsim gatavi. Arī ar motivāciju un vēlmi uzvarēt spēlētājiem problēmu nav, jo viņi visi alkst sevi pierādīt. Tā varētu būt viena no lietām, kas kompensētu to, ka mums bijis ierobežots sagatavošanās laiks pilnā sastāvā," komandas stiprās puses uzskaitīja treneris.

Pirmais "VEF Rīga" pretinieks jau rīt būs "Strasbourg" basketbolisti. "Strasbūrai ir pieredzējusi komandai - gan pēc spēlētāju vecumiem, gan arī nospēlētājiem turnīriem. Šai komandai ir labi metēji un labi garie spēlētāji. Kā jau parasti, visas Francijas komandas labi darbojas aizsardzībā. Mums pretī stāsies stiprs pretinieks, kam ir meistarīgi spēlētāji, tāpēc sagaidām, ka nebūs viegla spēle, taču esam gatavi izmantot savas priekšrocības," par gaidāmajiem pretiniekiem izteicās Mazurs.

"Gatavojamies konkrēti šai spēlei, lai ar savu enerģiju, pašatdevi, taktiku spētu parādīt pēc iespējas labāku sniegumu un cīnītos par uzvaru. Kas būs tālāk – to rādīs laiks, bet šobrīd koncentrējamies uz to, lai pēc iespējas sekmīgāk nospēlētu kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē pret Strasbūru," piebilda Rīgas kluba galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
VEF Rīga - VEF Rīga


, 2014-09-22 13:08, pirms 10 gadiem
Nedomaju, ka VEF bus daudz variantu uzvaret, bet katra zinja, lai veicas!
, 2014-09-22 14:28, pirms 10 gadiem
Šai komandai ir labi metēji un labi garie spēlētāji. Kā jau parasti, visas Francijas komandas labi darbojas aizsardzīb
Šādu analīzi tak var pateikti jebkurš bez video skatīšanās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.