Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pārkera ASVEL uzsāk vērienīgu sadarbību ar futbola klubu Lionas "Olympique"

Emils Ozerinskis

Pārkera ASVEL uzsāk vērienīgu sadarbību ar futbola klubu Lionas "Olympique"
Tonijs Pārkers. Foto: imago images/Scanpix

Tonijam Pārkeram piederošā basketbola komanda ASVEL nākamsezon spēlēs Eirolīgā un pirms pievienošanās kontinenta secīgākajam turnīram ASVEL vadība paziņojusi par sadarbības izveidošanu ar franču futbola klubu Lionas "Olympique".

Šodien tika aizvadīta preses konference, kurā piedalījās ASVEL basketbola kluba prezidents Tonijs Pārkers un futbola kluba Lionas "Olympique" prezidents Žanmikels Aulass. Starp abām organizācijām panākta abpusēji izdevīga stratēģiskā partnerība. Lionas "Olympique" panāks starptautisko atpazīstamību Amerikas un Ķīnas tirgos, pievienojot savam zīmolam Toniju Pārkeru. Klubi savstarpēji sadarbosies biļešu pārdošanā, sponsoru piesaistē un citos mārketinga jautājumos.

Līdz šim ASVEL savas mājas spēles aizvadīja Vileurbēnā "Astroballe" arēna, kuras ietilpība ir 5,5 tūkstoši. Šajā arēnā ASVEL turpinās spēlēt līdz tiks pabeigt OL grupas arēna, kas būs spējīga uzņemt 12 tūkstošus skatītāju. Pēc jaunās arēnas celtniecības noslēgšanās ASVEL savas Eirolīgas spēles aizvadīs tieši tur, bet vietējās līgas mačus turpinās spēlēt "Astroballe" hallē. Tāpat ASVEL basketbolistiem turpmāk būs pieejamas "Olympique" treniņu un medicīnas bāzes.

"Olympique" kluba vadība savā īpašumā iegādājusies 25% ASVEL vīriešu komandas īpašumtiesības, par to samaksājot 3,4 miljonus. Savukārt par 10% ASVEL sieviešu kluba tiesībām futbola komandas īpašnieki šķīrušies no 300 tūkstošiem.

Tonijs Pārkers pavisam nesen noslēdza savu spilgto NBA spēlētāja karjeru, ļoti aktīvi pievēršoties darbam sev piederošajā ASVEL klubā. Basketbola komandas direktors ir NBA karjeru vēl turpinošais franču basketbolists Nikolā Batums, kurš norādīja, ka ASVEL aizvada vēsturisku sezonu un ir ļoti tuvu Francijas čempiontitula iegūšanai, kā arī cer uz ļoti cienīgu nākamo sezonu Eirolīgas līmenī. Šobrīd Francijas līgas finālā ASVEL ar 2-1 ir vadībā pret "Monaco".

Ar ASVEL komandas vārdu šajā starpsezonā saistīts Latvijas basketbolists Rihards Lomažs. Mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka pēc Francijas finālsērijas noslēgšanās tiks paziņots par Latvijas izlases aizsarga pievienošanos topošajai Eirolīgas komandai.

Izmantotie resursi:
https://ldlcasvel.com/

     [+] [-]

, 2019-06-22 17:36, pirms 5 gadiem
Lomažs varētu tikai vinnēt.
Cik zinu, pats Parkers ar piedalās treniņos, lai formu uzturētu, līdzīgi kā to dara Dankans Spurs nometnēs.

  -1 [+] [-]

, 2019-06-22 17:55, pirms 5 gadiem
archdevil rakstīja: Lomažs varētu tikai vinnēt.
Cik zinu, pats Parkers ar piedalās treniņos, lai formu uzturētu, līdzīgi kā to dara Dankans Spurs nometnēs.
Diezgan slidena iespēja, var protams vinnēt Lomažs ar šo, bet arī var grāvī iebrauk, ja nespēs konkurēt