Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Vytautas" treneris: "Bola rīcība aiz soliņa bija absurds"

Andrejs Siliņš

"Vytautas" treneris: "Bola rīcība aiz soliņa bija absurds"
Lavārs Bols
Foto: AP / Scanpix

Lai gan Prienu "Vytautas" izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas un atjaunojusi intrigu cīņā par nepalikšanu pēdējā vietā Lietuvas čempionātā un neizlidošanu uz otro līgu, komandas treneris Virgīnijs Šeškus paudis neizpratni par kolorītā Lavāra Bola rīcību pēdējā laikā.

"Vytautas" izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas, turklāt divi no šiem panākumiem izcīnīti izbraukumos. Nākamo maču komandai jāaizvada trešdien, kad mājās jātiekas ar "Šiauliai".

Zīmīgi, ka šajās trīs uzvarās salīdzinoši mazu lomu spēlējis vecākais no komandā esošajiem brāļiem Boliem - Liandželo pret "Nevežis" 18 minūtēs guva 11 punktus, pret "Dzūkija" 11 minūtēs seši punkti, bet pēdējā mačā pret "Juventus" uzbrucējs laukumā pavadīja tikai nedaudz vairāk par vienu minūti. Iespējams, Bols būtu spēlējis nedaudz vairāk, taču kādā no epizodēm guva mazu savainojumu un laukumā vairs netika sūtīts.

Spēles laikā Lavārs Bols un citi Bolu ģimenes pārstāvji turpat aiz komandas soliņa uzvedās bērnišķīgi, demonstratīvi smejoties, izceļoties ar dažādiem žestiem, reaģējot uz savas komandas trenera Virgīnija Šeškus žestiem spēles laikā. "Tas bija nepatīkami. Tas, kas notika aiz soliņa, bija absurds. Dažreiz šķiet, ka šie cilvēki nevēlas, lai mēs izcīnām uzvaras," notikušo komentēja pieredzējušais treneris.

16 gadus vecais Lamelo Bols, kuram sezonas laikā bija nelielas problēmas ar muguru, nav bijis laukumā jau kopš 7. aprīļa un, tā kā nebija trenējies ar komandu, arī pēdējo maču skatījās no malas, sēžot blakus savam tēvam. Lietuvas čempionātā aizsargs vidēji nepilnu 13 minūšu laikā guvis 6,5 punktus un atdevis 2,4 rezultatīvas piespēles. 19 gadus vecais Liandželo nepilnu 22 minūšu laikā guvis 12,6 punktus, realizējot 41,5% trīspunktnieku, kā arī izcīnījis 2,9 bumbas zem groziem.

"Vytautas" ar astoņām uzvarām 32 spēlēs ieņem pēdējo desmito vietu tabulā, taču priekšpēdējā vietā esošajai "Dzūkijai" ir tikai par vienu panākumu vairāk, turklāt aizvadīta viena spēle vairāk.

  +5 [+] [-]

, 2018-04-22 01:46, pirms 6 gadiem
Ko var gribēt, ja ākstus aicina komandā?

  +2 [+] [-]

, 2018-04-22 05:19, pirms 6 gadiem
esmu redzējis viņa izdaribas iepriekš.novelu tam tēvam vienreiz uzrauties uz kada pa mutes brūķešanu.parak liels gailis-bet dēli neko nau sasnieguši.tapat parlielitais londzo kuram metiens vel hužaks kā man.

     [+] [-]

, 2018-04-22 08:16, pirms 6 gadiem
nauris noviks rakstīja: esmu redzējis viņa izdaribas iepriekš.novelu tam tēvam vienreiz uzrauties uz kada pa mutes brūķešanu.parak liels gailis-bet dēli neko nau sasnieguši.tapat parlielitais londzo kuram metiens vel hužaks kā man.
Tev jau izcils metiens!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-22 08:24, pirms 6 gadiem
Ko var gaidit no cilveka , kurs ir apsmieklis pats sava valsti ,savu izteikumu un uzvedibas del!😄👍

     [+] [-]

, 2018-04-22 08:28, pirms 6 gadiem
Kk viğaks arī ir?

  +1 [+] [-]

, 2018-04-22 09:12, pirms 6 gadiem
Melnus klaunus reklāmas dēļ savelk, tad brīnās.

     [+] [-]

, 2018-04-22 09:34, pirms 6 gadiem
Un bija taču daudzi " speciālisti" , kuri raudāja, ka mūsu klubi atkal!! neesot varējuši uzaicināt Bolus, ka Latvija atkal nespējniece un tml.