Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Eirolīgas uzlecošās zvaigznes tituls - Rubio

Eirolīgas uzlecošās zvaigznes tituls - Rubio
Rikijs Rubio (no labās)
Foto: AFP/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas 2009./2010. gada sezonas uzlecošo zvaigzni Eirolīgā spēlējošo klubu galveno treneru vērtējumā atzīts 19 gadus vecais Barselonas ''Regal'' saspēles vadītājs Rikijs Rubio, vēstīts turnīra oficiālajā mājaslapā. Šo apbalvojumu pasniedz spēlētājiem līdz 22 gadu vecumam.

Spānijas brīnumbērns bija vienīgais Barselonas kluba basketbolists, kurš visas šīs sezonas 20 Eirolīgas turnīra spēles sāka pamatsastāvā. 19 gadīgais saspēles vadītājs ir Barselonas labākais piespēlētājs (vidēji ik mačā četras rezultatīvas piespēles) un sekmīgākais bumbu pārķērājs (1,4).

''Tas, ka esmu izvēlēts šai balvai, man ir liels gods. Tas, ka tevi ievēro tāda līmeņa turnīrā, tik tiešām ir ļoti patīkami,'' sacīja pats basketbolists. ''Protama lieta – man tas nebūtu izdevies bez komandas biedru palīdzības. Pateicoties viņiem, esam kvalificējušies ''četru finālam'' un ceram izcīnīt čempionu titulu.''

Cīņā par šī gada uzlecošās zvaigznes balvu Spānijas izlases saspēles vadītājs apsteidza Janu Veseliju (Belgradas ''Partizan''), Serhio Lulu (Madrides ''Real''), Andreju Voroncēviču (Maskavas CSKA) un Bojanu Bogdanoviču (Zagrebas ''Cibona'').

Izmantotie resursi:
euroleague.net


, 2010-04-22 14:37, pirms 14 gadiem
Ja neaizies uz NBA, ta mierīgi varēs turpināt lēkt vēl 3 nākamās sezonas.
, 2010-04-22 14:37, pirms 14 gadiem
Nav jau pirmais gads, kad viņš "lec"! Bet sniegums kļūst pārliecinošāks!
, 2010-04-22 14:39, pirms 14 gadiem
Bogdanovics ari labs
, 2010-04-22 15:16, pirms 14 gadiem
Cik tad reizes viņš būs uzlecošais, labākais jaunais utt utjp?
Kaplis jau nav slikts, bet vai tiešām neviena cita jaunā nav?
, 2010-04-22 16:10, pirms 14 gadiem
...jaunais, uzlecošais viņš arī pirms gadiem 5 bija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-22 16:52, pirms 14 gadiem
mister_negative(ecb) rakstīja: vnk sportacentra žurnālisti(ja tā viņus var vispār nosaukt) ir ģēniji,ka nejēdz neko citu uzrakstīt.
nē nu slims! tā ir atreferēta ziņa no ziņu aģentūras, tulkota burkān, saproti, tas nav raksts, tā ir ziņa! Ko tad citu lai sporta portāls publicē!? Nu nelasi te neko, ja neinteresē, ej uz mango, apmierinies tur! pajols gatavais!
, 2010-04-22 18:50, pirms 14 gadiem
lec un lec un lec un spīd!!!
ka nenoriet!!!
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Mirklis no Stambulas "Bahçeşehir Koleji" un Kemnicas "Niners" otrās finālspēles. Foto: FIBA

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.