Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

PAOK nosargā uzvaru un tiek nākamajā kārtā, Peineram 15+6

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

PAOK nosargā uzvaru un tiek nākamajā kārtā, Peineram 15+6
Žanis Peiners
Foto: Gazzeta.gr

FIBA Čempionu līgas izslēgšanas turnīra kvalifikācijas kārtā Saloniku PAOK izbraukumā ar 82:78 atbildes cīņā pieveica Belgradas "Partizan", divu spēļu summā ņemot virsroku ar plus divi. Žanis Peiners izcēlās ar 15 punktiem.

Saloniku PAOK savā laukumā nenoturēja pārsvaru un piedzīvoja zaudējumu ar divu punktu deficītu, tomēr šovakar lieliski aizvadītais pirmais puslaiks ļāva spert platu soli nākamās kārtas virzienā – pēc 20 minūtēm rezultāts bija 47:32 duelī pret Belgradas "Partizan".

Tomēr mača otrajā daļā laukuma saimnieki atkal sāka pakaļdzīšanos. Gūstot piecus punktus pēc kārtas, Belgradas "Partizan" 25 sekundes līdz beigām divu maču summā samazināja starpību līdz diviem punktiem un uzreiz pārkāpa noteikumus. Saloniku PAOK netrāpīja nevienu soda metienu, taču "Partizan" maču pabeidza ar kļūdu.

Tādējādi Saloniku PAOK ņēma virsroku ar 82:78, divu spēļu summā uzvarot ar divu punktu pārsvaru.

Žanis Peiners laukumā devās uzvarētāju starta pieciniekā un nospēlēja 25:40 minūtes. Šajā laikā latvietis guva 15 punktus, realizējot astoņus no astoņiem soda metieniem, divus no pieciem divpunktu un vienu no četriem tālmetieniem. Peinera kontā arī sešas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un četras piezīmes.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-22 23:02, pirms 7 gadiem
labs! uzkapāja slavenājā "Pionierī"
varēja pieminēt, ka Partizan bez galvenā trenera un galvenā metēja sacentās.. vēdera vīruss skāris partizānus.

  +1 [+] [-]

, 2017-02-23 07:19, pirms 7 gadiem
Ne katram ir izdevies Belgradā uzvarēt turienes slavenāko komandu!