Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Dienu pēc Daira Bertāna kluba pamešanas Zorans Dragičs pievienojas "Anadolu Efes"

Dienu pēc Daira Bertāna kluba pamešanas Zorans Dragičs pievienojas "Anadolu Efes"
Zorans Dragičs (baltā kreklā) cīņā par bumbu
Foto: TASS/Scanpix

Eirolīgas basketbola klubs "Anadolu Efes" savā mājaslapā paziņojis par slovēņu spēlētāja Zorana Dragiča pievienošanos komandai. Vienošanās panākta līdz sezonas beigām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu gadu.

Vakar Daira Bertāna pārstāvētais Itālijas klubs "Olimpia Milano" paziņoja par vienpusēju līguma izbeigšanu ar Dragiču. Tika baumots, ka viņa nākamā pieturvieta būs Stambulas "Anadolu Efes", un jau šodien abas puses ir panākušas oficiālu vienošanos. Turcijas klubos 28 gadus vecais Zorans Dragičs, kurš var darboties otrā un trešā numura pozīcijās, vēl nav spēlējis.

2016. gada vasarā Dragičs no "Khimki" pārgāja uz "Olimpia Milano", izcīnīja Itālijas kausu un divus Itālijas Superkausus, bet Eirolīgā piedalījās 23 spēlēs, vidēji gūstot 7,0 punktus un 2,2 atlēkušās bumbas. Šosezon Dragičs netika iekļauts Milānas kluba rotācijā. "Olimpia Milano" Eirolīgā ar trim uzvarām un pieciem zaudējumiem ieņem 13. vietu, bet "Anadolu Efes" ar bilanci 2-6 ir divas vietas zemāk. Pagājušajā sezonā Turcijas pusfināliste Eirolīgas regulārajā sezonā ar 17 uzvarām un 13 neveiksmēm ieņēma sesto vietu un ceturtdaļfinālā piecos mačos ar 2-3 atzina Pirejas "Olympiacos" pārākumu.

Zorans Dragičs karjeras sākumā pārstāvēja vairākus Slovēnijas klubus, ieskaitot "Krka", bet pēc diviem gadiem Malagas "Unicaja" pārcēlās uz Nacionālo basketbola asociāciju, kur kopā ar brāli Goranu Dragiču pārstāvēja Fīniksas "Suns" un Maiami "Heat" un kopumā laukumā izgāja 16 spēlēs. Eirolīgā Zorans Dragičs piedalījies 91 mačā.

Izmantotie resursi:
https://www.anadoluefessk.org/haber...
L’Olimpia e Dragic rescindono il...


, 2017-11-21 19:10, pirms 6 gadiem
Palaidis esmu garām jaunāko Dragiču ,kas šim trauma bija ,vai ari nerāda to sniegumu ,ko klubs gaidīja ,ka rotācijā pat netiek...
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
1

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.
Rolands Šmits. Foto: Žalgiris
19

"Monaco" iepirkumu sarakstā ierakstīts Šmita uzvārds

ULEB Eirolīgas pamatturnīrā trešo vietu ieņēmusī AS "Monaco" starp potenciālajiem nākamās sezonas sastāva papildinājumiem noskatījusi Latvijas izlases basketbolistu Rolandu Šmitu, vēsta itāļu portāls "Sportando".
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
1

Eirolīgā sāksies "play-off": "Real" un "Panathinaikos" pret pārspēļu uzvarētājām

Šovakar ULEB Eirolīgā sāksies ceturtdaļfinālu izspēle. Madrides "Real" cīnīsies pret citu Spānijas komandu "Baskonia", kamēr "Panathinaikos" uzņems Telavivas "Maccabi".