Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Bagatskis Sardīnijā pēc trešās uzvaras Eirolīgā

Bagatskis Sardīnijā pēc trešās uzvaras Eirolīgā
Ainars Bagatskis
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgas turnīrā šovakar A apakšgrupā Ainara Bagatska un Artūra Štālberga vadītā BC "Nizhny Novgorod" komanda plkst. 21.30 viesos tiksies ar Itālijas klubu Sasāri "Dinamo Banco di Sardegna".

Pagājušajā nedēļā Ņižņijnovgorodas klubs atbrīvoja bijušo "VEF Rīga" leģionāru Vilu Denielsu, kura vietā tika paņemts 26 gadus vecais gruzīns Levans Pacacija, kuram šovakar būs iespēja debitēt.

Pirmā apļa spēlē "Nizhny Novgorod" komanda savā laukumā pieveica "Dinamo" ar 88:86. Uzvarētāju labā 17 punktus guva Terenss Kinsijs, bet pa 16 punktiem guva Latvijā spēlējušais baltkrievs Artjoms Parahovskis un Trejs Tompkinss. Itālijas komandā tajā mačā pa 17 punktiem sakrāja Deivids Logans un Džeroms Daisons.

Piektās spēļu nedēļas mačos pie uzvarām tika abas komandas - "Nizhny Novgorod" viesos ar 79:73 pārspēja Kazaņas "Unics", bet "Dinamo" savā laukumā ar 92:80 uzvarēja Kauņas "Žalgiris" komandu, svinot pirmo panākumu Eirolīgā. Svētdien VTB Vienotajā līgā Bagatska un Štālberga vadītā komanda savā laukumā ar 71:60 pieveica Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban", izcīnot septīto uzvaru septiņās spēlēs. Savukārt "Dinamo" Itālijas čempionātā pirmdien savās mājās ar 92:64 sagrāva "VL Pesaro", gūstot piekto panākumu sešos mačos.

Tāpat A apakšgrupā šovakar cīņu aizvadīs joprojām ceļgala traumu dziedējošā Kaspara Vecvagara pārstāvētais "Žalgiris", kas savā laukumā uzņems vareno Madrides "Real".

ULEB Eirolīgas 21. novembra spēles

GLaiksSpēle
A19.45Žalgiris - Real
D20.00Galatasaray - Crvena Zvezda
A21.30Dinamo - Nizhny Novgorod
B21.45Unicaja - Cedevita

Izmantotie resursi:
euroleague.net


, 2014-11-21 12:44, pirms 9 gadiem
Lai jau brauc, bet tā tomēr ir Krievijas komanda. Var just līdzi tīri individuāli kādam latviešu sportistam, bet Krievijas komanda ir Krievijas komanda, vai tā ir Maskavas Dinamo hokeja komanda, vai Ņižņij Novgorodas basketbola komanda un cik zinu reti kurš latvietis fano par Krievijas komandām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-21 12:57, pirms 9 gadiem
Krievijas politiku nevar atdalīt no Krievijas sporta, tas Putinam kalpo kā viens no propogandas līdzekļiem un visa krieviskā slavināšanā, arī KHL pirmkārt ir politisks projekts. Protams, ka ir labas Krievijas komandas gan basketbolā, gan hokejā. lai par tām fano krievi!
, 2014-11-21 13:45, pirms 9 gadiem
so latvian comments, so latvian..
, 2014-11-21 14:27, pirms 9 gadiem
Labs treneris, un paliek arvien labāks! Žēl, ka Muižniekam tā karjera
buksē.
, 2014-11-21 14:39, pirms 9 gadiem
Psc bagijam gari pirksti
, 2014-11-21 15:42, pirms 9 gadiem
Muizniekam karjera nebukse, bet gan Cilveks ir parvertejis savas spejas un tirgu prasa lielu naudu un musdienas Eiropa treneriem vairs nemaksa LIELAS algas,iznemot top10 trenerus! Tiesi vajag just lidzi Latviesu treneriem,kvai Krievu komanda, Bagijs par brinumu sogad nav vilcis lidzi kadu lv speletaju, jo strelnieks negribeja,kuksikam par daudz naudas vajadzeja un par Janicenoku nav skaidribas uz ko vins vispar sobrid iet! Bet ilgtermina tiesi sadi treneri var pacelt musu speletajus! Loti gaidiju kad tomer Bagijs panems Janicenoku un bus vinam beidot iespeja kartigi spelet EL, bet... Lai ari par Janicenoku tiesam sobrid nav nekadas skaidribas, jo pat nav baumas ap vinu ir tads klusums,ka butu beidzis karjeru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-21 16:33, pirms 9 gadiem
chuuw rakstīja: Tiešām, Kuksiks, Janičš pagaidām baigais klusums.. Nu labi, Kuksiks ir nekāds, tas varbūt, ka pat beigs karjeru, taču Janičš?
Kuksiks VEF pern nespeleja tik slikti, tagad ari Latgale centisies kaut cik paradit sevi un atgriesties palenam,tur viss izskirsies no traumam, jo celi ir loti vaji.. Bet par Janicenoku neviens vispar neko nav dzirdejis un tur ir klusums vienkarsi.. Vai nu pec neveiksmigas piedavajumi vispar vairs nav, nav skaidribas! Vina agents ari ir visai tads sobrid ar loti BEDIGU slavu.. nav nekadas skaidribas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-21 18:57, pirms 9 gadiem
Es ,jebkurā gadījumā esmu par latviešiem, un viņu sasniegumiem! Lai izdodas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-21 23:11, pirms 9 gadiem
Lūk,šādi ir jāprot komanda noskaņot, izrauties no mīnusiem, un beigās vēl uzvarēt galotni! Visu cieņu Bagatskim un viņa NN vīriem!
Mirklis no Stambulas "Bahçeşehir Koleji" un Kemnicas "Niners" otrās finālspēles. Foto: FIBA

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
3

Trīs pagājušās sezonas Final Four dalībnieces sāks Eirolīgas play-off

ULEB Eirolīgā šovakar turpināsies izslēgšanas spēles. Pulksten 20.00 ''Monaco'' (#3) mājās spēkosies pret Stambulas ''Fenerbahce'' (#6), bet divas stundas vēlāk ''Barcelona'' (#4) savā arēnā uzņems Pirejas ''Olympiacos'' (#5). Maču translācijas ''Go3 Sport'' kanālos.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.