Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Zenit" zaudē arī Astanā un VTB sezonu turpina bez uzvarām

"Zenit" zaudē arī Astanā un VTB sezonu turpina bez uzvarām
Kenets Hortons cīņā ar "Zenit" basketbolistiem. Foto: VTB League

Otro neveiksmi divās VTB Vienotās līgas spēlēs svētdien piedzīvoja Sanktpēterburgas "Zenit" komanda, kas viesos Kazahstānā ar rezultātu 91:93 (20:24, 28:13, 22:29, 21:27) negaidīti piekāpās "Astana" basketbolistiem. Šī ir pirmā sensācija šajā Vienotās līgas sezonā.

Aizvadot ļoti labu otro ceturtdaļu, kad "Astana" pēdējās piecas minūtes tika noturēta bez punktiem, lielu daļu mača priekšā atradās "Zenit" komanda, vienā brīdī tās pārsvaram sasniedzot pat 19 punktus (64:45). Tiesa, piecas minūtes pirms pamatlaika beigām jau ar 85:80 vadībā atradās "Astana", novedot dueli līdz uzvarai.

Rezultatīvākais kazahiem ar 26 punktiem, desmit rezultatīvām piespēlēm un astoņiem izprovocētiem pārkāpumiem bija Entonijs Klemonss, kurš 13 no šiem punktiem sameta piecu minūšu laikā trešajā ceturtdaļā, kamēr 19 punktus guva Kenets Hortons.

Savukārt "Zenit" sastāvā ar 21 punktu atzīmējās Džalens Reinoldss.

Sezonu "Zenit" bija iesākusi ar ļoti pārliecinošu zaudējumu viesos "Lokomotiv-Kuban" komandai - 64:96. Zīmīgi, ka arī sezonas trešā spēle tai būs izbraukumā, nākamajā sestdienā viesojoties Latvijā pie "VEF Rīga" basketbolistiem, kas arī šosezon vēl nav uzvarējuši.

Kad lielākā daļa komandu aizvadījušas pa trim spēlēm, VTB līgā bez zaudējumiem cīnās "Khimki", CSKA un "Unics" vienības, kamēr bez uzvarām ir "Tsmoki", "Zenit" un "VEF Rīga".


, 2018-10-21 20:45, pirms 5 gadiem
Iespējams, šī gada Zenīts nebūs tik jaudīgs kā iepriekš.
, 2018-10-22 01:14, pirms 5 gadiem
Jennings 22min 16pt
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.