Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Grissin Bon" bez Siliņa piedzīvo zaudējumu Parīzē

"Grissin Bon" bez Siliņa piedzīvo zaudējumu Parīzē
Rimants Kaukēns
Foto: SIPA/Scanpix

Eiropas kausa izcīņas turnīra A apakšgrupas spēlē otrdienas vakarā Ojāra Siliņa pārstāvētā Redžo d’Emīlijas „Grissin Bon” komanda viesos ar 76:88 zaudēja Francijas klubam „Paris-Levallois”.

Itālijas komandā ar 19 punktiem izcēlās Federiko Musīni, bet 18 punktus guva Amedeo Della Valle, savukārt Ojārs Siliņš muskuļa traumas dēļ joprojām nevar palīdzēt komandai. „Paris-Levallois” rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Landings Sanē, bet 15 punktus sakrāja Šarods Fords.

Pēc pirmā puslaika mājiniekiem bija neliels pārsvars (42:38), bet izšķirošā izrādījās trešā ceturtdaļa, kuru laukuma saimnieki uzvarēja ar 29:16, pirms pēdējām desmit minūtēm iegūstot jau 17 punktu pārsvaru (71:54).

Atgādinām, ka Eiropas kausa turnīru „Grissin Bon” pagājušajā nedēļā sāka ar 70:67 uzvaru savā laukumā pār Jāņa Strēlnieka pārstāvēto Bambergas „Brose Baskets” (Vācija).

Nākamajā Eiropas kausa mačā Siliņa pārstāvētais klubs nākamo otrdien, 28. oktobrī savā laukumā mērosies spēkiem ar citu Francijas komandu „Strasbourg IG”, bet pirmo apli noslēgs ar spēlēm pret „CAI Zaragoza” (Spānija) 4. novembrī un Bonnas „Telekom Baskets” (Vācija) 12. novembrī.

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com