Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Efes" uz diviem gadiem pagarina līgumu ar Braunu, "Real" - ar veterānu Reijesu

Andrejs Siliņš

"Efes" uz diviem gadiem pagarina līgumu ar Braunu, "Real" - ar veterānu Reijesu
Felipe Reijess
Foto: Sipa USA / Scanpix

Turcijas basketbola klubs Stambulas "Anadolu Efes" pagarinājis līgumu ar amerikāņu uzbrucēju Deriku Braunu uz divām sezonām. Tāpat jaunu divu gadu līgumu saņēmis Spānijas vicečempiones Madrides "Real" 37 gadus vecais uzbrucējs Felipe Reijess.

29 gadus vecais un 203 centimetrus garais Brauns "Anadolu Efes" vienībā nule kā noslēdza savu otro sezonu. Eirolīgā spēka uzbrucējs Brauns vidēji 29 minūšu laikā izcēlās ar 12,3 punktiem, 5,5 atlēkušajām bumbām, 2,2 rezultatīvām piespēlēm un 1,0 pārtvertu bumbu. Jaunais līgums ar klubu būs spēkā uz divām sezonām, tātad līdz 2019. gada vasarai.

Iepriekš Brauns spēlēja Krasnodaras "Lokomotiv Kuban", bet pirmos trīs karjeras gadus pavadīja Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), pārstāvot Šarlotes "Bobcats" un Ņujorkas "Knicks" vienības.

Līdz NBA karjerā tā arī nav nonācis Felipe Reijess, taču drīzāk tā bijusi paša vēlme - kopš pārcelšanās no dzimtās Kordobas un Madridi 1998. gadā Reijess spēlējis tikai Spānijas galvaspilsētā. Pēc sešām sezonām "Estudiantes" sastāvā 2004. gada vasarā Reijess pievienojās "Real" un šajā klubā pavadījis visu turpmāko karjeru.

Neraugoties uz 13 sezonām, kas jau aiz muguras "Real" kreklā, Reijess komandu pārstāvēs vēl divas sezonas - 37 gadus vecais basketbolists piekritis jaunam līgumam uz divām sezonām. Aizvadītajā sezonā Reijess Eirolīgā vidēji 12 minūtēs guva 5,3 punktus un izcīnīja 2,8 bumbas zem groziem.

     [+] [-]

, 2017-06-21 17:05, pirms 7 gadiem
Nākamsezon arī Eirolīga būs interesanta ne tikai NBA Jo gaidāms, ka diezgan daudz mūsējo būs iekš Eirolīgas Bet ja par šiem diviem, tad nu diezgan ok
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja