Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA iesāk lieliski un uzvar spēlē par trešo vietu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

CSKA iesāk lieliski un uzvar spēlē par trešo vietu
Madrides "Real" pret Maskavas CSKA
Foto: Sedat Suna/EPA/Scanpix

Šovakar "Turkish Airlines" Eirolīgas "Final 4" spēlē par trešo vietu Maskavas CSKA Stambulā ar 94:70 apspēlēja Madrides "Real" basketbolistus.

Abas komandas, it īpaši Maskavas CSKA, piektdien piedzīvoja vilšanos savās pusfināla spēlēs - CSKA izlaida vairāk nekā desmit punktu pārsvaru un piekāpās Pirejas "Olympiacos" vienībai ar 78:82, kamēr Madrides "Real" ar 75:84 piekāpās "Final 4" turnīra rīkotājpilsētas komandai Stambulas "Fenerbahce". Regulārajā sezonā abas komandas uzvaras dalīja uz pusēm - abās spēlēs uzvarēja mājiniece.

Spēli daudz apņēmīgāk iesāka CSKA, kas jau sākumā ieguva 7:2 vadību. Krievijas superklubs dominēja arī atlikušajā pirmās ceturtdaļas gaitā - pēc pirmajām desmit minūtēm CSKA vadībā ar pārliecinošo 23:10.

Otrās ceturtdaļas pirmajā pusē CSKA spēja turpināt iesākto - tika gūti pat 11 punkti pēc kārtas, panākot pat 21 punkta pārsvaru (41:20). Puslaika beigās "Real" spēja uzlabot savu spēli, jau paši gūstot astoņus punktus pēc kārtas, kā arī samazinot deficītu uz rezultāta tablo līdz -13 (32:45). Šāds rezultāts arī pēc pirmā puslaika.

Uzreiz pēc pārtraukuma "Real" guva piecus punktus pēc kārtas, samazinot starpību līdz 37:45. Tomēr drīz vien CSKA atguvās - tika atgūts desmit punktu pārsvars (49:39). Spēles 26. minūtē Nando De Kolo ar precīzu tālmetienu CSKA komandai ļāva panākt 15 punktu pārsvaru - 59:44. Trešo ceturtdaļu CSKA gan pabeidza "vien" ar 13 punktu pārsvaru - 69:56.

Arī pēdējā ceturksnī nekas būtiski nemainījās - armijnieki turpināja noturēt un palielināt savu pārsvaru, ļaujot uzspēlēt un gūt punktus visiem spēlei pieteiktajiem CSKA basketbolistiem. Spēles beigās pārliecinoša Maskavas CSKA uzvara ar rezultātu 94:70, kā arī izcīnīta trešā vieta šās sezonas Eirolīgas kopvērtējumā.

14 punktus uzvarētāju rindās guva Kails Hainss, kamēr "Real" sastāvā pa 11 punktiem Gustavo Ajonam un Jonam Mačulim.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines EuroLeague - Welcome to...

  +3 [+] [-]

, 2017-05-21 20:04, pirms 7 gadiem
Real izgāšanās, atceros, ka viņus lika gandrīz vai kā galvenos favorītus, bet nu par Fene uzvaru!

     [+] [-]

, 2017-05-21 22:18, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: Real izgāšanās, atceros, ka viņus lika gandrīz vai kā galvenos favorītus, bet nu par Fene uzvaru!
Biju par Cisku, tagad finālā jau par Fener.. :/