Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Real" un CSKA par uzvaru un Eirolīgas "Final Four" sasniegšanu

"Real" un CSKA par uzvaru un Eirolīgas "Final Four" sasniegšanu
Vasilis Spanulis ("Olympiacos") pret Tremelu Dārdenu ("Real")
Foto: AFP/Scanpix

ULEB Eirolīgā šodien tiks aizvadītas trīs ceturtdaļfināla spēles. Vietu "Final Four" jau šovakar varēs nodrošināt Madrides "Real" un Maskavas CSKA.

Madrides "Real" izbraukumā aizvadīs trešo maču cīņā ar Pireju "Olympiacos". Spāņu kluba basketbolisti bija pārāki pirmajās divās spēlēs, otrajā mačā grieķiem gan izrādot krietni sīvāku pretestību nekā pirmajā (77:82; pirmajā spēlē – 71:88). Grieķu cerības uz panākumu šī vakara mačā veicina ne tikai tas, ka mačs notiks "Olympiacos" laukumā, bet arī tas, ka pēc vienas spēles pauzes ierindā atgriezīsies uzbrucējs Stratoss Perperoglu (vidēji 9,9 punkti šajā Eirolīgas sezonā).

Tāpat kā "Real", ar 2:0 ceturtdaļfināla sērijā vadībā ir arī Maskavas CSKA, kas līdzšinējās divās spēlēs pārspēja Atēnu "Panathinaikos" (77:74 pagarinājumā un 77:51). Salīdzinājumā ar iepriekšējo maču, zināmas rezerves ir abām komandām.

"Panathinaikos" savā laukumā spēj būt krietni produktīvāka uzbrukuma komanda, turklāt pilnībā atguvies varētu būt kluba līderis Dimitris Diamantidis, kurš iepriekšējo maču nevarēja aizvadīt pilnvērtīgi. Savukārt CSKA progresa iespējas ir garajā galā – centri Aleksandrs Kauns un Nenads Krstičs pirmajos divos mačos netika pie tik lielas teikšanas, kādu varētu saņemt.

Šovakar notiks vēl viena spēle – trešais mačs tiks aizvadīts sērijā starp Telavivas "Maccabi Electra" un Milānas "Emporio Armani". Pirmajās divās spēlēs Milānā uzvaras dalītas uz pusēm. Šī ir vienīgā sērija, kurā pie uzvarām tikušas abas komandas. Pirmās spēles trillerī Izraēlas komanda uzvarēja pagarinājumā ar 101:99, bet otrajā mačā itāļi revanšējās ar 91:77.

Viena ceturtdaļfināla sērija jau ir noslēgusies. "Barcelona" trīs mačos pārspēja Turcijas "Galatasaray" un kļuva par pirmo Eirolīgas "Final Four" dalībnieku.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-21 18:26, pirms 10 gadiem
Pirmajās divās spēlēs Milānā uzvaras dalītas uz pusēm. ...un tad seko teikums,kuru pārlasot vairākas reizes tā arī nespēju saprast...Šedevrs!!!

Nav CSKA tik patstāvīgi, to Tu zinātu ja visu sezonu sekotu un tas, ka finālā viņi nebūs, ja Milāna tiks tālāk, tad tā varētu tikt finālā, jo final 4 notiks tieši Milānā un patlaban es teiktu, ka viena no spēcīgākajām mājas komandām, kas atlikušas
[/quote]