Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kanālā Viasat Sport Baltic Eirolīgas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kanālā Viasat Sport Baltic Eirolīgas spēles
Šarūns Jasikēvičs
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ Viasat sporta kanāls Viasat Sport Baltic pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas 27. un 28.kārtas spēles: Kauņas Žalgiris – Anadolu Efes, Crvena Zvezda – Olympiacos, Madrides Real – Barcelona, Telavivas Maccabi – Kauņas Žalgiris, Darussafaka – Galatasaray un Barcelona – Crvena Zvezda. Baudi basketbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

Turkish Airlines Eirolīgas 27.kārtas spēlē Kauņas Žalgiris savā laukumā tiksies ar Stambulas Anadolu Efes. Izcīnot uzvaru Lietuvas komanda ne tikai pati pietuvosies kārotajam astoņniekam, bet sniegs palīdzīgu roku arī Daira Bertāna Stambulas Darussafaka. Anadolu Efes šobrīd ar 14 uzvarām ieņem kāroto 8.vietu, no kuras Darussafaka atpaliek par vienu, Žalgiris par divu panākumu tiesu.

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Kauņas Žalgiris turpina uzņemto ritmu - katra nākamā spēle ir izšķiroša cīņā par vietu ceturtdaļfinālā. Tā tas turpināsies līdz pirmajam zaudējumam. Anadolu Efes ir gan daudz pieredzējušu un atlētisku spēlētāju, gan šobrīd arī Žalgira kārotā 8.vieta tabulā, tomēr komanda regulāri mēdz demonstrēt apbrīnojamu vienaldzību par spēles iznākumu.”

Raimonds Zeps, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Ļoti svarīga spēle Crvena Zvezda komandai no turnīra tabulas viedokļa, jo izcīnot uzvaru pret jau izslēgšanas spēlēm kvalificējušos Grieķijas superklubu, vienīgā serbu komanda Eirolīgā sevi nostādītu ļoti izdevīgā izejas pocīzijā pirms pēdējām trim spēļu kārtām, lai pēc regulārā turnīra noslēguma iekļūtu labāko 8 komandu pulkā. Crvena Zvezda par labu nāk fakts, ka spēle jāaizvada mājās - Kombank Arēnā, kur skaļie serbu līdzjutēji savai komandai ir palīdzējuši izcīnīt 8 uzvaras pēdējos 10 mačos. Savukārt, Olympiacos var atcerēties vēsturi - šajā gadsimtā Crvena Zvezda vēl nav zaudēts ne reizi.”

Madars Bergmanis, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Nākamā uzvara turnīra līderiem Madrides Real nodrošinās sava laukuma priekšrocības ceturtdaļfinālā. Novembrī Barselonā viņi uzvarēja ar 39 punktu starpību un sagādāja Katalonijas klubam smagāko zaudējumu, kādu tas jebkad piedzīvojis Eirolīgā. Arī sezona kopumā ir vispieticīgākā Barcelona vēsturē. Spānijas basketbola klasiku šobrīd var pieminēt vienīgi atsaucoties uz pagātni.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Otrdien, 21.martā 19:50 Kauņas Žalgiris – Anadolu Efes
• Trešdien, 22.martā 19:55 Crvena Zvezda – Olympiacos
• Trešdien, 22.martā 23:45 Madrides Real – Barcelona
• Ceturtdien, 23.martā 20:50 Telavivas Maccabi – Kauņas Žalgiris
• Piektdien, 24.martā 19:00 Darussafaka – Galatasaray
• Piektdien, 24.martā 21:45 Barcelona – Crvena Zvezda

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja