Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Unics" pieveic Doņecku

"Unics" pieveic Doņecku
Artjoms Kuzjakins
Foto: unics.ru

Šodien VTB līgas A grupas spēlē Kazaņā vietējais basketbola klubs "Unics" ar 85:77 pārspēja Doņeckas "BC Donetsk". Citā spēlē Maskavas CSKA viegli tika galā ar Mariupoles "Azovmash" (98:69).

Pirmajā šīsdienas VTB līgas A grupas spēlē "VEF Rīga" savā laukumā līdzīgā spēlē piekāpās Maskavas apgabala "Khimki" (83:90). Citā šīs grupas spēlē Kazaņas "Unics" uzņēma Ukrainas vicečempionus Doņeckas basketbolistus, kas aizvadīja pirmo spēli bez šīsnedēļas sākumā demisionējušā lietuviešu speciālista Ramūna Butauta. Līdzīgā spēlē uzvaru ar 85:77 guva "Unics". Kazaņas klubam rezultatīvākais ar 21 punktu bija Artjoms Kuzjakins, bet Doņeckai 22 punkti Artūra Drozdova kontā. Līdz ar šo zaudējumu Doņeckas klubs praktiski zaudējis cerības iekļūt VTB līgas "Final 4".

B grupā notika viena spēle Maskavā, kur vietējais CSKA bez grūtībām sagrāva Ukrainas čempionus Mariupoles "Azovmash" ar rezultātu 98:69. Pie līdzīga spēles laika tika lielākā daļa CSKA basketbolistu un arī ar punktiem atzīmējās visi Maskavas kluba spēlētāji. Rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Ņikita Kurbanovs, bet "Azovmash" sastāvā 20 punkti Hasanam Rizvičam. Jāuzsver, ka no 69 punktiem tikai divus guva Ukrainas spēlētājs.

Izmantotie resursi:
vtb-league.com

     [+] [-]

, 2009-12-21 08:34, pirms 14 gadiem
Butauts savārīja sūdus un aizlaidās !