Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Elmārs Pēterāns

Video: Gludītis: "Neviena uzvara nav viegla, bijām labi sagatavojušies spēlei"

Graujošāko uzvaru FIBA Eiropas kausa grupu turnīrā šosezon izcīnījusi "Ventspils", kas savā laukumā ar 105:57 sabradāja Nikosijas APOEL un svinēja piekto panākumu piecos mačos, garantējot pirmo vietu grupā. "Ventspils" laboja komandas rezultativitātes rekordu šajā Eiropas kausa sezonā gan ceturtdaļā (36), gan puslaikā (63), gan arī visā spēlē (105), kā arī laboja aizsardzības rekordu atsevišķā puslaikā (17). Rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Raiens Luters, bet Kristaps Gludītis debitēja ar 20. Sportacentrs.com pēc spēles aprunājās ar ventspilnieku spēlētāju Kristapu Gludīti.

Edmons Samners pret Nikolo Melli. Foto: Žalgiris Kaunas BC
1

''Žalgiris'' svarīga uzvara pret Milānu ļauj turpināt sapni par pārspēlēm

ULEB Eirolīgas 32. kārtā svarīgu uzvaru savā laukumā izcīnīja Kauņas ''Žalgiris'', kas ar 87:73 pieveica Milānas ''Olimpia''.
"Bilbao Basket" aizsargs Alekss Renfro Kemnicas "Niners" basketbolistu ielenkumā. Foto: FIBA

Eiropas kausa pusfināls: Vācijas klubs atspēlējas no -14 un Basku Zemē satriec "Bilbao"

FIBA Eiropas kausa izcīņā šovakar tika aizvadītas pirmās pusfināla cīņas, pārliecinošu uzvaru izcīnot Kemnicas "Niners", bet pašā galotnē panākumu gūstot Varēzes komandai.
Veids Boldvins. Foto: EPA/Scanpix

Eirolīgas kārtas ievadā ''Maccabi'' pārliecinoši uzveic Valensiju

ULEB Eirolīgas 32. kārtas pirmajā spēlē Telavivas ''Maccabi'' Belgradā ar 95:80 droši apspēlēja Spānijas klubu ''Valencia''.