Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mensā-Bonsū pievienojas Jeruzalemes "Hapoel"

Mensā-Bonsū pievienojas Jeruzalemes "Hapoel"
Pops Mensā-Bonsū
Foto: AFP/Scanpix

Izraēlas basketbola klubs Jeruzalemes "Hapoel" panācis vienošanos ar britu uzbrucēju Popu Mensā-Bonsū, liecina informācija komandas sociālo tīklu lapās.

31 gadu vecais britu spēka uzbrucējs Pops Mensā-Bonsū iepriekšējā sezonā pārstāvēja turku komandu "Galatasaray". 37 Turcijas čempionāta spēlēs bijušais Lielbritānijas izlases basketbolists guva 8,9 punktus un izcīnīja 6,2 atlēkušās bumbas, savukārt 18 Eirolīgas mačos pievienoja vidēji 8,4 punktus un 6,5 bumbas zem groziem.

Šīs sezonas sākumā Mensā-Bonsū grasījās piedalīties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Denveras "Nuggets" treniņnometnē, tomēr personisku iemeslu dēļ atteicās no iespējas cīnīties par vietu komandā. Savas karjeras laikā četrās sezonās ir epizodiski uzspēlējis NBA. Kopumā viņa rēķinā 61 spēle un vidēji trīs punkti un trīs atlēkušās bumbas.

Eiropā viņš ir spēlējis teju visās spēcīgākajās līgās, pārstāvot arī tādus klubus kā Maskavas CSKA, Telavivas "Maccabi Electra" un Milānas "Emporio Armani". Mensā-Bonsū palīdzēja britu izlasei iekļūt "Eurobasket 2009" un "Eurobasket 2011" finālturnīros, kā arī piedalījās 2012. gada vasaras olimpiskajās spēlēs Londonā.

"Hapoel" šosezon spēlē ULEB Eiropas kausa izcīņā. Sešās spēlēs E grupā šobrīd izcīnīta tikai viena uzvara. Šajā grupā spēlē arī Viļņas "Lietuvos Rytas", turku "Banvit", Volgogradas "Krasny Oktyabr", rumāņu "Asesoft Ploiesti" un Belgradas "Partizan".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/pages/Hapo...
European Basketball Main Page - EUROBASKET

     [+] [-]

, 2014-11-20 17:34, pirms 9 gadiem
Speletajs kurs parstavejis tik daudz klubus (laba limeni) ka manuprat neviens cits