Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Kurtinaitis: "Mums vajadzēja pret VEF ielaist par 27 punktiem mazāk"

Kurtinaitis: "Mums vajadzēja pret VEF ielaist par 27 punktiem mazāk"
Rims Kurtinaitis
Foto: LaPresse/Scanpix

"Vēlos paslavēt VEF. Tā ir ļoti jauna komanda, kura cīnās, neskatoties uz rezultātu," izcīnot trešo uzvaru VTB Vienotajā līgā, teica Maskavas apgabala basketbola kluba "Himki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis.

Nikolajs Mazurs, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Apsveicu Himkus ar uzvaru! Svētdienas cīņa kļuva par pretmetu tai spēlei, kuru trešdien aizvadījām Eiropas kausa izcīņā. Mēs diezgan solīdi aizvadījām pirmo puslaiku, soli pa solim izpildījām spēles plānu. Otrajā puslaikā pietrūka spēka, parādījās piezīmju problēmas un par sevi lika manīt pretinieku meistarība.

Ceturtajā ceturtdaļā neizturējām spriedzi, pieļāvām vairākas muļķīgas kļūdas, kuru iznākumā starpība sasniedza 6-7 punktus. Beigās neizdevās atgriezties spēlē, taču priecē tas, ka mēs izdarījām 23 rezultatīvas piespēles un uzvarējām cīņā zem groziem. Pie tam piespiedām pretiniekus 19 reizes kļūdīties, kas vēsta par mūsu darbu aizsardzībā. Diemžēl, visas 40 minūtes nespējām izturēt."

Rims Kurtinaitis, "Himki" galvenais treneris"

"Priecājos par uzvaru, taču neesmu apmierināts ar mūsu spēli. Tāds stils mums neder, jo šodien spēlējām spēli “kurš vairāk iemetīs”, savukārt tādās reizēs iznākums ir 50/50. Trīs ceturtdaļu garumā nespējām kontrolēt pretinieku aizsardzībā, ļāvām daudz iemest un rezultāts runā pats par sevi. Ielaidām 87 punktus apstākļos, kad mūsu plāns paredz katrā ceturtdaļā ielaist ne vairāk par 15 punktiem, tas nozīmē apmēram 60 punktus spēlē. Šodien mēs to neizdarījām.

Vēlos paslavēt VEF. Tā ir ļoti jauna komanda, kura cīnās, neskatoties uz rezultātu. No otras puses, tādai uzvarai jānāk mums par labu, jo turpinājumā gaida sarežģītas izbraukuma spēles pret “Olimpiju”, CSKA un “Bešiktaš”. Tur noderēs saspringtas cīņas pieredze. Mums bija problēmas ar koncentrēšanos. Spēlētāji nebija gatavi, turklāt nenovērtēja pretinieku."

Izmantotie resursi:
«Химки» Химки, Россия vs. ВЭФ Рига, Латвия |...


, 2014-10-20 16:18, pirms 10 gadiem
Cienītais autor, Jūs virsrakstā citējat Kurtinaiti ar tekstu, kuru viņš nekad nav teicis!
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.