Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Stademairs Izraēlā vēlreiz sodīts par karantīnas pārkāpšanu

Rolands Eliņš

Stademairs Izraēlā vēlreiz sodīts par karantīnas pārkāpšanu
Amāre Stademairs. Foto: AFP/Scanpix

Izraēlas klubs Telavivas „Maccabi” otrreiz sodīts par kluba zvaigznes Amāres Stademaira pārkāpumiem līgas noteiktajā karantīnā. Līgas vadība brīdina, ka nākamais pārkāpums novedīs pie divu nedēļu diskvalifikācijas.

Amāre Stademairs, sešu NBA Zvaigžņu spēļu dalībnieks, jau pēc Izraēlas basketbola līgas noteiktās stingrās karantīnas apliecināja, ka neplāno to pilnībā ievērot, uzsverot, ka viņam to neļauj ģimenes apstākļi. Izraēlas līgas noteikumi paredz, ka visiem spēlētājiem jāievēro pašizolācija līdz pat sacensību beigām 31. jūlijā.

Stademairs jau iepriekš bija saņēmis sodu par karantīnas noteikumu pārkāpšanu, un šo naudas sodu nomaksāja viņa pārstāvētais klubs „Maccabi”. Tagad līga paziņojusi, ka „Maccabi” tikusi sodīta vēlreiz par Stademaira jaunu pārkāpumu. Klubam būs jāsamaksā soda nauda gandrīz astoņu tūkstošu eiro apmērā.

„Līgas vadība ir ļoti nopietni noskaņota saistībā ar Amāres Stademaira noteikumu pārkāpumiem,” vēstīts Izraēlas līgas paziņojumā. „Šeit ir runa par spēlētāju, kurš nepievērš uzmanību līgai, veselībai un riskiem, ko viņš rada saviem komandas biedriem un citiem basketbolistiem. Paziņojam, ka nākamā pārkāpuma gadījumā spēlētājs tiks piespiests ievērot divu nedēļu karantīnu bez treniņiem un spēlēm.”

„Maccabi” ar 19 uzvarām 21 spēlē ir Izraēlas līgas līdervienība.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/others...