Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA piesaista Bertāna komandas biedru Klaiburnu

Emils Ozerinskis

CSKA piesaista Bertāna komandas biedru Klaiburnu
Vils Klaiburns pret CSKA aizsardzību
Foto: euroleague.net

Eiropas bagātākā basketbola komanda Maskavas CSKA panākusi divu gadu vienošanos ar vienu no aizvadītās sezonas Eirolīgas labākajiem debitantiem - Vilu Klaiburnu, kurš bija Daira Bertāna komandas biedrs Stabulas "Darussafaka Dogus".

27 gadus vecais un 201 cm garais uzbrucējs Vils Klaiburns aizvadītajā sezonā debitēja Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā, kļūstot par otru rezultatīvāko spēlētāju ULEB Eirolīgas turnīrā. 34 spēlēs amerikāņu vieglais uzbrucējs 26 reizes devās starta pieciniekā, vidēji atzīmējoties ar 13 gūtiem punktiem, 5,1 atlēkušo bumbu un 1,3 rezultatīvām piespēlēm. Pirms pievienošanās Turcijas komandai, Klaiburns spēlējis Vācijas un Izraēlas čempionātu vienībās.

Amerikāņa sniegums nepalika nepamanīts arī Eirolīgas Final-4 dalībniecei Maskavas CSKA, Krievijas komandai piedāvājot Klaiburnam sadarbību uz nākošajām divām sezonām.

Šajā starpsezonā Maskavas CSKA jau pagarinājusi līgumu amerikāņu garo spēlētāju Kailu Hainsu un krievu uzbrucēju Andreju Vorontseviču. Ar 29 gadus veco krievu basketbolistu panākta vienošanās uz trīs sezonām.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines EuroLeague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2017-06-20 13:50, pirms 7 gadiem
A tas, ka Strēlnieks jau pārcēlies uz Olympiacos to nevar uzrakstīt?

     [+] [-]

, 2017-06-20 14:07, pirms 7 gadiem
Laiks arī Dairim tīties no tās turku sūdu bedres! Jāmeklē Eirolīgas klubs, nespēlēs tak tikai turku līgà! Darusafakai vairs nav ne vieta Eirolīgā, ne trenera Blata, ne ģenerālsponsora.

     [+] [-]

, 2017-06-20 15:47, pirms 7 gadiem
Calvin rakstīja: Laiks arī Dairim tīties no tās turku sūdu bedres! Jāmeklē Eirolīgas klubs, nespēlēs tak tikai turku līgà! Darusafakai vairs nav ne vieta Eirolīgā, ne trenera Blata, ne ģenerālsponsora.
Beidz dezinformāciju izplatīt, ir sponsors un viņu uleb EK spēlēs, tikai īpašnieks labu naudas daļu dos Fenerbahche