Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

A.Bērziņš: "Izdevās pierādīt, ka esam labāki par Minsku"

A.Bērziņš: "Izdevās pierādīt, ka esam labāki par Minsku"
Artūrs Bērziņš
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

VTB Vienotās līgas B grupas mačā vakar pie panākuma tika "VEF Rīga", kas 75:68 izbraukumā revanšējās "Cmoki Minsk". Ar 17 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām uzvaru sekmēja uzbrucējs Artūrs Bērziņš.

"Protams, sajūtas pēc šādas spēles ir patīkamas, bet pats galvenais, ka izcīnījām uzvaru. Turklāt izdarījām dubultu darbu, jo uzvarējām ar vajadzīgo punktu starpību, tāpēc visi pēc šādas spēles ir priecīgi un apmierināti," intervijā VEF mājas lapā par spēli izteicās Artūrs Bērziņš.

"Izdevās pierādīt to, ka esam labāka komanda par Minsku. Pirmā savstarpējā spēle notika sezonas sākumā, kad vēl nebijām saspēlējušies un labākajā gatavībā, bet svētdienas mačā izdevās revanšēties, par ko prieks," A.Bērziņš uzsvēra revanša nozīmi.

A.Bērziņam vakar lieliski padevās tālmetieni - basketbolists iemeta visus piecus trejačus. "Vai pirms spēles izdarīju ko īpašu? Neko tādu nedarīju, jo gatavojos tāpat kā uz katru spēli. Vienkārši komandas biedri apgādāja ar labām piespēlēm. Protams, pārliecība auga ar katru iemesto metienu un tādos brīžos bija sajūta, ka visi metieni kritīs grozā iekšā," komentēja A.Bērziņš, tai pat laikā: "Jā, iespējams, nospēlēju līdz šim labāko spēli VEF sastāvā. Iepriekš arī bijušas pāris labas spēles, bet spēli Minskā īpašu padara tas, ka izcīnījām svarīgu uzvaru."

Sezonas otrajā pusē rīdzinieku spēļu kalendārs kļuvis jūtami plānāks, tomēr VEF uzbrucējs nesteidz secināt, kā ir vērtējams šis apstāklis: "No vienas puses ir grūtāk, jo nedēļā ir tikai viena spēle un vairāk treniņu. Skatoties no otras puses, ir iespēja labāk sagatavoties. Kad bija divas spēles nedēļā, gatavošanās laiks bija krietni īsāks, bet tagad uz spēlēm esam vēl gatavāki. Piemēram, svētdienas spēlē Minska savas epizodes izveidoja uz mūsu kļūdu rēķina, nevis kādiem pārsteigumiem."

Izmantotie resursi:
VEF Rīga - VEF Rīga