Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Etore Mesina: "VEF izceļas ar nepiekāpību"

Etore Mesina: "VEF izceļas ar nepiekāpību"
CSKA kapteinis Viktors Hrjapa mājas spēlē pret VEF izcēlās ar pirmo "triple-double" VTB līgas vēsturē: 10 punkti, 13 atlēkušās bumbas, 10 rezultatīvas piespēles!
Foto: www.cskabasket.com

"Tāds pretinieks kā VEF pret CSKA spēlē bez bailēm. Ja spēle izdodas, malači, ja nē – arī nekas. No viņiem tādās cīņās negaida rezultātu. Vienmēr grūti spēlēt, sāncenši daudz met, realizē daudz tālmetienu, līdz beigām presē aizsardzībā. Nedaudz atslābinājāmies, nenovērtējām, ka VEF var mums uzspiest kauju. Nācās sisties un censties visu spēli," pēc uzvaras VTB līgas mājas spēlē teica Maskavas basketbola kluba CSKA centra spēlētājs, NCAA čempions Aleksandrs Kauns.

“VEF Rīga” basketbolisti viesos, tāpat kā mājās, zaudēja Krievijas un Eirolīgas grandiem ar astoņu punktu starpību 75:83, taču pēc cīņas saņēma daudz uzslavu par parādīto sniegumu. Labus vārdus netaupīja ne Kauns, ne Viktors Hrjapa, ne maskaviešu galvenais treneris Etore Mesina.

Viktors Hrjapa, CSKA kapteinis un pirmā “triple-double” īpašnieks VTB līgas vēsturē

“Beidzot spēju iepriecināt līdzjutējus un žurnālistus. Visi pārdzīvo, skaita punktus – te viens, te divi, te trīs man nepietika (līdz “triple-double”). Šodien pietika visiem un tas bija pats galvenais. Spēle neizdevās viegla, VEF atrodas labā formā, daudz uzbrūk. Jau Rīgā klājās smagi, turklāt pēdējo mēnešu laikā komanda progresējusi, apspēlējusi “Žalgiri” un “Bilbao”. Ar to jārēķinās. Viņu rīcībā ir daudz spēlētāju, kuri labi met no perimetra. Ja metienu precizitāte tik augsta kā šodien, sanāk liela starpība, jo trīs – tas ir vairāk nekā divi punkti.”

Aleksandrs Kauns, CSKA centra spēlētājs

“Pretinieks zina, ka soda metieni ir viena no manām vājajām vietām. Viņi nolēma labāk sist sodus pret mani, nekā ļaut iemest no groza apakšas. Priecājos, ka trāpīju deviņas reizes un varēju palīdzēt komandai. Spēlē basketbolisti maz pievērš uzmanību, grūsta tevi vai nē, galvenais, ka nav savainojumu. Kolēģis Zorans Ercegs jau atsācis treniņus kopā ar komandu. Svarīgākais viņam – atgriezties formā, atjaunot pārliecību un, domāju, drīz Zorans varēs mums palīdzēt laukumā.”

Etore Mesina, CSKA galvenais treneris

“Spēle izvērtās paredzami sarežģīta, jo nedēļas laikā bijām izbraukumos Krasnojarskā un Kauņā. Turklāt pretinieks izceļas ar nepiekāpību un, kā parasti, cīnījās līdz beigām. Par spīti tam, parādījām labu spēli. Ar “triple-double” izcēlās mūsu kapteinis Viktors Hrjapa. Tagad mums jāatjaunojas fiziski, lai būtu gatavi nākamajām spēlēm.”

Izmantotie resursi:
ПБК ЦСКА Москва | Официальный сайт клуба


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-20 19:15, pirms 11 gadiem
ko tu neteiksi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-20 23:28, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Tāda ir Latvija un latvieši.
Latvieši gan ir tikai puse no pašreizējā Vefiņa...
, 2013-01-21 23:25, pirms 11 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Latvieši gan ir tikai puse no pašreizējā Vefiņa...
Zem kura karoga tu neesi pamanijis vinji speele?
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix
1

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Kemnicas "Niners" basketbolisti ar Eiropas kausu. Foto: Ernesto Uhlmann/Niners Chemnitz

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.