Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" gatavojas šķirties no VEF spēlējušā meksikāņa Peresa

Emils Ozerinskis

"Žalgiris" gatavojas šķirties no VEF spēlējušā meksikāņa Peresa
Alekss Peress. Foto: Euroleague

Lietuvas basketbola superklubs Kauņas "Žalgiris" gatavojas pārtraukt attiecības ar Meksikas saspēles vadītāju Aleksu Peresu, kura vietā komanda jau noskatījusi potenciālo aizstājēju.

Kā ziņo lietuviešu basketbola apskatnieks Donāts Urbons, Kauņas "Žalgiris" visticamāk tuvākajā laikā šķirsies no saspēles vadītāja Aleksa Peresa. Viens no galvenajiem kandidātiem uz viņa vietas ieņemšanu ir amerikāņu aizsargs Keisijs Riverss.

26 gadus vecais Peress šajā sezonā Kauņas klubā aizvadījis septiņus Eirolīgas mačus, vidēji atzīmējoties ar 3,1 punktu un 1,9 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Lietuvas čempionātā saspēles vadītājs septiņos mačos sakrājis 6,4 punktus un 3,4 rezultatīvas piespēles. Jāuzsver, ka Peresam koncentrēties sniegumam laukumā traucējušas ārpus basketbola lietas, jo basketbolist tēvam konstatēts vēzis, kas, saprotams, novērš sportista uzmanību no darba.

Pirms diviem gadiem Peress spēlēja Latvijas čempionātā, pārstāvot "VEF Rīga". Pa ceļam uz Lietuvu meksikānis piestāja Turcijas klubā "Banvit" ar kuru pērn spēlēja Čempionu līgā pret ventspilniekiem.

Tā kā "Žalgiris" rindās saspēles vadītāja situācija šobrīd nav saspringtākā, tad aizstājēju Lietuvas klubs meklējis perimetra spēlētāju pozīcijā, kur "Žalgiris" noskatījis 32 gadus veco amerikāni Keisi Riversu. Amerikānim bijis solīds pieraksts Eirolīgas līmenī pārstāvot Maskavas "Himki", Madrides "Real", Minhenes "Bayern" un Atēnu "Panathinaikos". Ar Spānijas galvaspilsētas komandu Riverss kļuvis arī par Eriolīgas čempionu. Šajā sezonā Riverss ir Rinalda Mālmaņa komandas biedrs Spānijas komandā "Real Betis".

     [+] [-]

, 2019-11-19 14:26, pirms 4 gadiem
Mierīgi var jauno Jokubaiti likt pamatā, bet nu jāņem jau ir "veterāns", kurš knapi 10 vidēji punktus un zem 3 piespēlēm dod

     [+] [-]

, 2019-11-19 14:45, pirms 4 gadiem
par Perez- VEF var tikai sapņot diemžēl pagaidām..