Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis: "VEF sastāvā varu izcelt Zaķi"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kurtinaitis: "VEF sastāvā varu izcelt Zaķi"
Ronalds Zaķis spēlē pret "Union Olimpija"
Foto: Vladislavs Proškins, f64

"Savā laukumā VEF ir pavisam cita komanda. Rīgā viņi spēlē ar divkāršu enerģiju," pirms trešdien, 19. novembrī, paredzētās izbraukuma spēles teica Maskavas apgabala basketbola kluba "Himki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis. Spēles sākums plkst. 19:30 Rīgas arēnā.

Rims Kurtinaitis, "Himki" galvenais treneris

“VEF sastāvā pulcēti daudzi jauni spēlētāji, kuri vēlas sevi pierādīt. Varu izcelt centra spēlētāju Zaķi, kurš daudz samet un savāc atlēkušās bumbas, tāpat pretinieku rindās ir labi amerikāņi. Iespējams, mums palīdzēs fakts, ka VEF pirmdien spēlēja pret CSKA, tiesa, zaudēja.

Mums jātiek galā ar sevi, jo pagaidām neesam savā labākajā formā. Jāspēlē uz simts procentiem, jo nerādām tādu sniegumu kā pagājušajā sezonā. Mūsu galvenā problēma joprojām esam mēs paši. Mūsu mērķis ir izcīnīt pirmo vietu Eiropas kausa grupā, bez jebkādas rēķināšanas un blakus variantiem. Braucam uz Rīgu pēc uzvaras. Savainojumus guvuši Jegors Vjaļcevs, Pols Deiviss un Tailers Hanīkats.”

Džeimss Ogastīns, "Himki" uzbrucējs

“Spēle Rīgā mums būs ļoti svarīga. Pret Sanktpēterburgas “Zenit” nospēlējām slikti. Mums jāuzskata VEF par nopietnu pretinieku. Nepieciešams sakopot spēkus un izcīnīt uzvaru izbraukumā. Rīgas komandas līderis ir amerikānis Robinsons. Teicams spēlētājs. Viņš ir ātrs, labi kustina bumbu, izdara piespēles, lieliski met. Tajā pašā laikā mums jādomā par visu komandu, jo VEF ir labs klubs. Pārliecinoši jānospēlē aizsardzībā un jānospēlē, kā mēs to mākam.”

Nikolajs Mazurs, "VEF Rīga" galvenais treneris

“Abas komandas labi pazīst viena otru. Šosezon tiksimies jau trešo reizi. Mums jāpievēršas savai spēlei un lietām, kuras vēlamies paveikt laukumā. VEF jāsaglabā koncentrēšanas visas spēles garumā un jācenšas nepārtraukti izrādīt spiedienu pret pretinieku.”

Džeralds Robinsons, "VEF Rīga" aizsargs

“Otrajā aplī vēlamies uzvarēt vairākās spēlēs. Zinām, ka klāsies grūti. Visticamāk, mums būs jāuzvar četras no piecām spēlēm, lai tiktu tālāk, taču esam noskaņojušies mēģināt to izdarīt. Nav jēgas skatīties tālu nākotnē un uztraukties par pagātnē notikušo, jo katra spēle atšķiras. Tagad domājam par Himkiem un centīsimies viņus uzvarēt.

Mums jāsāk labi spēlēt no pirmās minūtes, jo daudzās spēlēs ātri iekritām dziļā bedrē. Tādējādi mums visu laiku vajadzēja censties atspēlēties. Tagad pret pretiniekiem spēlēsim atkārtoti. Tas mums būs ērtāk, jo sāncenšus jau pazīstam. Cerams, spēsim to izmantot un trešdien uzvarēsim.”

Izmantotie resursi:
Снова ВЭФ, но теперь в Риге - БК...
VEF Riga vs. Khimki Moscow Region - ShowGame -...!preview

  -1 [+] [-]

, 2014-11-19 14:44, pirms 9 gadiem
-20 kā minimums,

  +8 [+] [-]

, 2014-11-19 14:47, pirms 9 gadiem
Kurtinaitis visiem kā ar bomi pa galvu iedeva!

  +6 [+] [-]

, 2014-11-19 16:15, pirms 9 gadiem
Nikolajs Mazurs, "VEF Rīga" galvenais treneris

VEF jāsaglabā koncentrēšanas visas spēles garumā un jācenšas nepārtraukti izrādīt spiedienu pret pretinieku.”

Spiediens sanāks tikai VEF šortu stērķelēs... Mazur, kad sapņo, aizver acis!

  +4 [+] [-]

, 2014-11-19 16:53, pirms 9 gadiem
Kurtinaitis troļļo? Vai tik gadījumā nav noskautojis nepareizo spēli! Cerams pievērsīs Rabbitam lielu uzmanību un pārejie varēs piļīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-19 18:12, pirms 9 gadiem
Nezinu vai izcelt, bet pēdējā laikā džeks ja ne izcili, tad pieklājīgi gan ir nospēlējis.

  +6 [+] [-]

, 2014-11-19 18:22, pirms 9 gadiem
Rims droši vien pajokoja, varēja vēl kapteini pieminēt.

  +3 [+] [-]

, 2014-11-19 18:24, pirms 9 gadiem
no sērijas: Khimki sastāvā varu izcelt pašu Rimas

  +1 [+] [-]

, 2014-11-19 18:31, pirms 9 gadiem
laikam ka Zakis spele pedejo reizi Rimas ir redzejis pirms 4gadi vpili

     [+] [-]

, 2014-11-19 18:38, pirms 9 gadiem
ceru, ka kādu dienu arī kāds gudrs cilvēks ierakstīs komentāru basketbola sadaļā...

     [+] [-]

, 2014-11-19 22:38, pirms 9 gadiem
Ja skatamies pēdējās četras spēles, izņemot pret CSKA< tad Zaķis ir labi nospēlējis.....smejieties vai nē, bet tā ir, un ja tā viņš turpinās, tad nešaubos, ka izsitīs sev vietu pamatpieciniekā

     [+] [-]

, 2014-11-20 12:52, pirms 9 gadiem
Nu te gan viņš garām aišāva! Fiziski spēcīgs ir, bet talanta nav un neesmu redzējis profesionālajā basketbolā nevienu spēlētāju, kas sliktāk pārredz laukumu kā viņš.

Paskatieties spēles laikā cik bieži viņš skatās bumbas virzienā un kā atrod brīvās vietas laukumā. Visi punkti ar spēku vai kad komandas biedrs viņa sedzēju uzvilcis uz sevi un atdod piespēli brīvam.