Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Olympiakos'' interesējas arī par Kleizu

''Olympiakos'' interesējas arī par Kleizu
Lins Kleiza
Foto: AP

Grieķijas basketbola klubs Pireju ''Olympiakos'' ir izrādījusi interesi par līdzšinējo NBA komandas Denveras ''Nuggets'' basketbolistu Linu Kleizu. Iepriekš tika ziņots, ka ''Olympiakos'' interesējas arī par ''Knicks'' spēlētāju Neitu Robinsonu.

Jau iepriekš ziņojām, ka Pireju ''OIympiakos'' izrāda interesi par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas ''Knicks'' basketbolistu Neitu Robinsonu. Zināms, ka pagājušajā sezonā klubs noslēdza trīs gadu līgumu ar Džošu Čildresu, kurš apgalvojis, ka turpinās palikt ''Olympiakos'' pēc vienas aizvadītās sezonas.

Šodien kļuvis zināms, ka ''Olympiakos'' interešu lokā nonācis arī līdzšinējais Denveras ''Nuggets'' basketbolists Lins Kleiza. Grieķu mediji ziņo, ka komanda būtu gatava maksāt Kleizam 3,5 miljonus dolāru sezonā, lai tikai basketbolists pārceltos uz ''Olympiakos''. Šobrīd Kleiza ir kļuvis par brīvo aģentu, bet iepriekš basketbolists četras sezonas spēlēja tieši ''Nuggets'' rindās. Tiek ziņots, ka par spēlētāju interesi izrāda arī divi NBA klubi - Klīvlendas ''Cavaliers'' un Toronto ''Raptors''.

Pagājušajā sezonā ''Nuggets'' sastāvā Kleiza vidēji nospēlētajās 22 minūtēs spēlē guva 9,9 punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
delfi.lt


, 2009-07-19 22:37, pirms 15 gadiem
kas gan nav viņu intrešu lokā?
, 2009-07-19 22:38, pirms 15 gadiem
Jā, totāls PR. Tāpat kā Mancester City
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-19 22:40, pirms 15 gadiem
Re kā dzīve nokārtojas... Latvijā dažs labs klubs interesējas par klizmu!
, 2009-07-19 22:44, pirms 15 gadiem
sāk apnikt tie Grieķi ar savām ūber-krutajām interesēm.
Slēpts komentārs: suicidakuilis
, 2009-07-19 22:58, pirms 15 gadiem
suicidakuilis rakstīja: Robinsons Olimpiakos-tas tik būtu kaut kas
Galigi garam!!! Kriptoneitam vel jaaizstav savs Slam Dunk čempiona tituls!!!
, 2009-07-19 23:51, pirms 15 gadiem
Par Robinsonu stipri šaubos ka viņš ietu uz Olympiakos, bet par Kleizu vēl var padomāt, ja neviens cits NBA klubs nesolīs vairāk tad tieši naudas faktora dēļ viņš varētu pāriet uz Grieķiju, bet tas ir tikai tādā gadījumā, ja viņam nauda ir pirmajā vietā.
Cavaliers - tie laikam tik tiešām grib dabūt visus
, 2009-07-20 00:36, pirms 15 gadiem
Spriežot pēc statistikas rādītājiem, Kleizam būtu jāsaņem, apmēram, USD 5-7 milj. sezonā.
Tenerife pret Bursas "Tofaş". Foto: FIBA

Tenerifes vienība sakauj "Tofaş" un piekto reizi tiek FIBA Čempionu līgas pusfinālā

FIBA Čempionu līgas 2017. un 2022. gada uzvarētāja Tenerifes "CB Canarias" piekto no turnīra astoņām sezonām spēlēs finālčetriniekā.
Kemnicas "Niners" basketbolists Kaza Kadžemi-Kīns ar bumbu. Foto: FIBA

FIBA Eiropas kausa pirmajā finālspēlē pārliecinoši uzvar Vācijas klubs

Savam pirmajam lielajam titulam pietuvojusies Kemnicas "Niners", FIBA Eiropas kausa fināla pirmajā kaujā savā laukumā ar 85:74 pārspējot Stambulas "Bahçeşehir Koleji".
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.