Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA prezidents pēc zaudējuma Eirolīgas pusfinālā: "Jāpārskata visu kluba darbinieku attieksme"

Andrejs Siliņš

CSKA prezidents pēc zaudējuma Eirolīgas pusfinālā: "Jāpārskata visu kluba darbinieku attieksme"
Andrejs Vatutins
Foto: RIA Novosti / Scanpix

Pēc zaudējuma Madrides "Real" vienībai ULEB Eirolīgas pusfinālā Maskavas CSKA kluba prezidents Andrejs Vatutins izteicies, ka nav apmierināts ar aizvadīto sezonu, taču komandai jāspēj atrast motivāciju izcīnīt titulu VTB Vienotajā līgā.

"Godīgo sakot, neesmu apmierināts ar šo sezonu, taču tā vēl nav beigusies," sacīja Vatutins. "Mums jāatrod pareizā motivācija, lai izcīnītu uzvaru VTB līgā. Pateikt kaut ko par komandas nākotni šobrīd ir grūti. Mums vēl būs laiks runāt par spēlētājiem, par treneriem un visu pārējo, kas satrauc klubu. Mums jāpārskata katras klubā strādājošās personas attieksme."

Jau ziņojām, ka CSKA Eirolīgas pusfinālā piekāpās Madrides "Real", piekto reizi pēdējos sešos gados nespējot iekļūt finālā. CSKA tiek uzskatīts par klubu, kam ir lielākie finanšu resursi basketbola pasaulē ārpus NBA klubiem (šosezon - 37 miljonu eiro budžets), un komanda jau septīto gadu pēc kārtas spēlē Eirolīgas "Final Four" turnīros. Šajā laikā tikai reizi (2016) izdevies izcīnīt titulu, bet finālā spēlēts tikai divreiz (2012, 2016).

CSKA galvenais treneris kopš 2014. gada ir grieķu speciālists Dimitris Itudis un 47 gadus vecajam speciālistam ir spēkā līgums ar Maskavas superklubu vēl uz vienu sezonu.

VTB līgā, kas saucams arī par Krievijas atklāto čempionātu, jo tajā kopš 2013./2014. gada sezonas tiek noskaidroti Krievijas čempioni, CSKA izcīnīja uzvaru regulārajā sezonā ar 22 uzvarām 24 spēlēs. Ceturtdaļfinālā līdz trim uzvarām CSKA spēlēs pret "VEF Rīga" (pirmā spēle 24. maijā Liepājā).

VTB līga atgriezusies pie "Final Four" formāta, līdz ar to ceturtdaļfināla uzvarētāja dosies uz finālturnīru, kas risināsies no 8. līdz 10. jūnijam Maskavā. CSKA un VEF pāra uzvarētājai pusfinālā pretī stāsies "Zenit" un "Avtodor" dueļa uzvarētāja.

Tieši "Final Four" formātā CSKA vienīgo reizi savulaik nespēja triumfēt VTB līgā. Tas notika 2011. gadā, kad finālā Kazaņā "armijnieki" ar 64:66 piekāpās Maskavas apgabala "Khimki".

Uzvara VTB līgā nozīmē ceļazīmi uz Eirolīgu, taču CSKA par to nav jāsatraucas, jo klubam ir pamatlicence dalībai turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://eurodevotion.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-19 22:00, pirms 6 gadiem
Pareizi pareizi, Armijā pēc zaudējumiem tribunāls.Pie sienas.