Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Fenerbahce" basketbolisti algu nav saņēmuši divus mēnešus, Obradovičam turpina maksāt

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Fenerbahce" basketbolisti algu nav saņēmuši divus mēnešus, Obradovičam turpina maksāt
Željko Obradovičs. Foto: EPA/Scanpix

ULEB Eirolīgas vienam no spēcīgākajiem klubiem Stambulas "Fenerbahce" šajā sezonā radušās problēmas ar algu izmaksāšanu.

Turcijas medijos pieejamā informācija liecina, ka finansiālas problēmas piemeklējušas Stambulas "Fenerbahce" futbola klubu, zem kura atrodas basketbola komanda. Tādējādi algu izmaksāšana aizkavējusies jau divus mēnešus. Taču interesanti, ka galvenais treneris Zeļko Obradovičs gan turpina saņemt pilnu algu.

Ar 13 uzvarām un 15 zaudējumiem "Fenerbahce" šajā sezonā ieņem tikai astoto vietu Eirolīgā, kaut iepriekš Stambulas komanda bija starp vadošajām. 2017. gadā tā tika kronēta par Eirolīgas čempioni, gadu vēlāk zaudēja finālā, bet pērn traucēja savainojumi, kuru rezultātā pēc iekļūšanas "Final 4" nācās samierināties ar ceturto pozīciju.

"Fenerbahce" pārstāv tādi spēlētāji kā Jans Veselijs, Nando de Kolo, Luidži Datome, Leo Vestermans un citi.

Izmantotie resursi:
https://www.hurriyet.com.tr/sporare...

     [+] [-]

, 2020-03-19 23:30, pirms 4 gadiem
Jaunups???

     [+] [-]

, 2020-03-19 23:35, pirms 4 gadiem
Tas nav brīnums. Fene ir gadiem ilgas problēmas + izpatikšana Obradovičam. Tā sistēma, kas kluba iekšienē valda, ir maigi sakot, dīvaina