Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lukičs nikns uz savējiem, Gailītis slavē spēlētāju raksturu

Andrejs Siliņš

Lukičs nikns uz savējiem, Gailītis slavē spēlētāju raksturu
VEF galvenais treneris Jānis Gailītis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Spēlētāji cīnījās, parādīja raksturu un ticēja, ka var vinnēt. Izcīnījām iespēju, kuru neizmantojām,” pēc zaudējuma VTB līgas mājas spēlē teica basketbola kluba “VEF Rīga” galvenais treneris Jānis Gailītis.

Zorans Lukičs, “Nizhny Novgorod” galvenais treneris

“Vienīgā labā lieta – uzvarējām un ieguvām divus punktus. Mūsu spēlētāju sniegums bija zem katras kritikas. Soliņš – pasažieri! Laukumā izšķirošajos brīžos nevar uzvesties tik bezatbildīgi – tevi izlaiž uz maiņu un komanda uzreiz zaudē piecu punktu pārsvaru.

Pēc finālsvilpes biju nikns uz saviem spēlētājiem – visā spēlē izpildījām četrus brīvmetienus un tie paši nebija precīzi. Iļjam Popovam vajadzēja pabeigt uzbrukumu ar 2+1 gājienu, taču viņš palika vispār tukšā. Vai pēdējā epizodē tika nostaigāts, lai lemj tiesneši.”

Jānis Gailītis, VEF galvenais treneris

“Pirms cīņas palikām septiņu vīru sastāvā – cīnījāmies gandrīz bez maiņām. Atspēlējāmies un radījām iespēju uzvarēt, taču neizmantojām. Par bumbas atdošanu Ņižņijnovgorodai piecas sekundes pirms pamatlaika beigām nevaru komentēt – jānoskatās video atkārtojums.

Atspēlējāmies, pateicoties precīzām darbībām aizsardzībā. Uzskatu, ka mūsu garie spēlētāji ir meistarīgāki, lai gan viņiem šodien bija lielāka slodze. Sedzot trīs sekunžu zonu, galā netikām tikai epizodiski, kad pretinieki savāca vairākas bumbas uzbrukumā. Ar muguru pret grozu spēlējām labi – gandrīz neko neielaidām.

Andrejs Gražulis tuvākajā laikā nebūs pieejams, savukārt Klāva Čavara un Kristapa Janičenoka atgriešanās gaidāma pavisam drīz. Neesmu pilnvarots komentēt Beidena Džeksena situāciju, taču domāju, ka tuvākajā laikā būs kluba paziņojums par viņa nākotni.

Paldies spēlētājiem! Viņi cīnījās, parādīja raksturu un ticēja, ka var vinnēt. Mums tāda iespēja bija. Tuvākā nākotne? Valentīna dienā spēlēsim Sanktpēterburgā (smejas). Par februāra otro pusi zinu, ka Stīvs Zeks un Džabrils Durems Latvijas izlasē nespēlēs (smaida).”

  +1 [+] [-]

, 2019-01-19 19:32, pirms 5 gadiem
Gailītis ir treneris NULLE...

  +5 [+] [-]

, 2019-01-19 19:52, pirms 5 gadiem
Ko līdz raksturs, ja prāta nav...
Slēpts komentārs: Real Rebel

  +4 [+] [-]

, 2019-01-19 21:38, pirms 5 gadiem
Parādīja raksturu.......kā megastulbi jāzaudē.

  +5 [+] [-]

, 2019-01-20 06:55, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Nogurumu ņem vērā, tomēr septiņu cilvēku sastāvā mauca
Kāda attieksme, tāds rezultāts. Nākamreiz lai pamēģina kādu spēli sešatā nospēlēt.

  -2 [+] [-]

, 2019-01-20 12:51, pirms 5 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Kāda attieksme, tāds rezultāts. Nākamreiz lai pamēģina kādu spēli sešatā nospēlēt.
kāda attieksme? Tu domā jūsu cīkstēšanu?