Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Doņecku vadīs horvāts Anzulovičs

Doņecku vadīs horvāts Anzulovičs
Dražens Anzulovičs
foto: www.ural-great.ru

Ukrainas basketbola klubs Doņeckas "BC Donetsk" galvenā trenera iecēlis horvātu speciālistu Draženu Anzuloviču, kurš aizvietos pirms pāris dienām atlūgumu iesniegušo Ramūnu Butautu.

Dažas dienas pēc tam, kad Doņecka palika bez Ramūna Butauta, kurš iesniedza atlūgumu un pameta galvenā trenera amatu, atrasts viņa aizvietotājs un tas būs horvāts Dražens Anzulovičs. Pēc spēlētāja karjeras beigām 1996. gadā Anzulovičs ieturēja dažu gadu pauzi, līdz 2000. gadā iesaistījās trenera darbā, kļūstot par Horvātijas kluba "KK Zagreb" trenera asistentu. Pēc gada Anzulovičs saņēma paaugstinājumu un Zagrebas kluba sastāvā divas sezonas nostrādāja galvenā trenera amatā.

2003. gadā Anzulovičs pārcēlās uz citu Zagrebas klubu "Cibona", kur nostrādāja līdz 2007. gadam, veiksmīgi vadot komandu arī Eirolīgā. 2007./2008. gada sezonas pirmo pusi Anzulovičs nostrādāja Krievijas Superlīgas klubā Permas "Ural Great", taču sezonas vidū to pameta, pārceļoties uz Beļģijas klubu Šarleruā "Spirou Charleroi". Tur Anzulovičs divas reizes kļuva par Beļģijas čempionu. Anzulovičs ir arī strādājis par Horvātijas izlases trenera asistentu.

Izmantotie resursi:
bc.donetsk.ua

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-18 12:56, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Kas tad nu Butautam nepatika Doņeckā? Viņam tak tik normāli tur gāja!
Eirokausos slikti gaja ! nevajadzeja ņemt tik daudz ASK speletajus (4) no viņiem bija maz jegas... ja nu tikai Rikardo Maršš