Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Žagara komandas biedrs un Enesa Kantera brālis nedosies uz spēli Turcijā

Agris Suveizda

Žagara komandas biedrs un Enesa Kantera brālis nedosies uz spēli Turcijā
Kerems Kanters. Foto: Zumapress.com/Scanpix

LETA. Latvijas basketbolista Artūra Žagara komandas biedrs Kerems Kanters trešdien nepalīdzēs Badalonas "Joventut" vienībai ULEB Eirokausa spēlē, kas norisināsies Turcijā, vēsta portāls "eurohoops.net". Trešdien ULEB Eirokausa turnīrā paredzēta spēle starp "Joventut" un Turcijas vienību Stambulas "Darussafaka"

Par šādu lēmumu spēlētājs, kurš ir labi zināmā Enesa Kantera jaunākais brālis, paziņoja savā "Twitter" profilā. "Es nedošos uz Turciju, lai 20.novembrī aizvadītu Eirokausa spēli," teikts ierakstā. "Atvainojos visiem Turcijas faniem, kuri vēlējās mani redzēt laukumā manā dzimtajā pilsētā. Veiksmi manai komandai."

Aizpērn Turcijas amatpersonas anulēja Kantera pasi, kā arī tika izsniegts basketbolista aresta orderis, jo viņš pauda atbalstu ASV dzīvojošam musulmaņu sludinātājam Fetullam Gilenam, kuru Ankara apsūdzējusi 2016.gadā notikušā apvērsuma mēģinājuma organizēšanā. Pērn par Gilena atbalstīšanu Enesa un Kerema Kantera tēvam Mehmetam tika piespriests 15 gadu cietumsods.

Abas komanda ULEB Eirokausa turnīrā spēlē C apakšgrupā, kur ar četrām uzvarām septiņās spēlēs otro vietu ieņem "Darussafaka", bet ar šādu pašu statistiku trešajā pozīcijā ir Badalonas klubs. Iepriekšējā tikšanās reizē uzvaru izcīnīja Spānijas komanda.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-11-18 18:13, pirms 4 gadiem
Protams, ka LETAS raksts atkal neiztiks bez kļūdām - abiem klubiem ir pa 4 uzvarām...

  +1 [+] [-]

, 2019-11-18 18:42, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Protams, ka LETAS raksts atkal neiztiks bez kļūdām - abiem klubiem ir pa 4 uzvarām...
Paldies, labots.

     [+] [-]

, 2019-11-18 20:17, pirms 4 gadiem
Sanāk abi Kanteri vairs nevar ierasties dzimtenē?

Vispār smagi. Zinot sekas, paust skaļi viedokli, zinot, ka esi citā pasaules malā ar bagātību kabatā.. un apzinoties, ka cietīs ģimenes locekļi..

     [+] [-]

, 2019-11-19 01:04, pirms 4 gadiem
blackx rakstīja: Sanāk abi Kanteri vairs nevar ierasties dzimtenē?

Vispār smagi. Zinot sekas, paust skaļi viedokli, zinot, ka esi citā pasaules malā ar bagātību kabatā.. un apzinoties, ka cietīs ģimenes locekļi..
Paust savu viedokli un kad varai nepatīk, tad tu esi neērts pretinieks viņiem. Labāk viņiem neierasties, jo tomēr tās var beigties slikti.