Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gražulim astoņi punkti, Mazura "Parma" cienīgs zaudējums pret "Lokomotiv-Kuban"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gražulim astoņi punkti, Mazura "Parma" cienīgs zaudējums pret "Lokomotiv-Kuban"
Andrejs Gražulis kopā ar komandas biedriem
Foto: vtb-league.com

VTB Vienotās līgas kārtējā spēlē Nikolaja Mazura trenētā Permas "Parma" mājās ar rezultātu 73:86 piekāpās Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" basketbolistiem.

Pirmajā puslaikā "Lokomotiv-Kuban" parādīja lielisku spēli uzbrukumā, 20 minūšu laikā mājinieku grozā salidinot 52 punktus, kas viesiem deva 16 punktu pārsvaru - 52:36. Pēc lielā pārtraukuma aktivizējās "Parma" basketbolisti, kas trešajā ceturksnī spēja atspēlēt deviņus punktus, pietuvojoties līdz -7 (59:66). Tomēr noslēdzošajā ceturksnī vadošo lomu atkal uzņēmās "Lokomotiv-Kuban", kas novadīja spēli līdz savai piektajai uzvarai sešās cīņās - 86:73.

Rezultatīvākais šodien bija "Parma" amerikāņu basketbolists Kodijs Millers-Makintairs, kurš izcēlās ar 19 punktiem, kā arī iedeva sešas rezultatīvas piespēles un savāca piecas bumbas zem groziem. Latvietim Andrejam Gražulim 24:28 minūšu laikā astoņi punkti (4/5 - 2p., 0/2 - 3p., 0/1 - s.m.), viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle, viens bloķēts metiens, viena pārtverta bumba, viena kļūda, kā arī divas piezīmes.

Permas "Parma" ar bilanci 1-6 VTB Vienotās līgas tabulā noslīdējusi uz pēdējo pozīciju.

Citā spēlē Kazahstānas klubs "Astana" (2-5) ar rezultātu 92:75 savā laukumā pārspēja Krasnojarskas "Yenisey" (1-4). Mājinieku labā 25 punktus guva grieķis Leonīds Kaselakis.

Izmantotie resursi:
VTB United League | VTB United League

  -2 [+] [-]

, 2017-11-18 18:54, pirms 6 gadiem
Kubaņa ar savu attieksmi parādīja, ka Parmu uzskata par nopietnāku komandu nekā VEF - uzlika labāku sastāvu un spēlēja nopietnāk. Nākamais mačs VEFam tieši pret Parmu izbraukumā 3. decembrī. Droši vien VEF ar 30 punktiem kā rudens turnīrā Liepājā nezaudēs, bet divciparu starpībai vajadzētu būt.

     [+] [-]

, 2017-11-18 19:09, pirms 6 gadiem
nu kas tur cienīgs?