Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Bodiroga pamet Romu

Bodiroga pamet Romu
Dejans Bodiroga, vēl spēlējot ''Lottomatica'' vienībā.
Foto: Digitale

Itālijas A sērijas basketbola kluba Romas ''Lottomatica'' ģenerālmenedžeris Eiropas basketbola leģenda Dejans Bodiroga panācis vienošanos ar komandas vadību par turpmākās sadarbības pārtraukšanu.

Serbu uzbrucējs Romas kluba sastāvā spēlēja no 2005. līdz 2007. gadam. Pēc profesionālā sportista karjeras beigām Bodiroga palika uzticīgs Romai un kļuva par ''Lottomatica'' ģenerālmenedžeri.

Neilgi pēc neveiksmīgās sezonas beigām Bodiroga panāca vienošanos ar ''Lottomatica'' vadību par turpmākās sadarbības pārtraukšanu. Serbs skaidroja, ka šāds lēmums pieņemts personīgu iemeslu dēļ. Pašlaik Bodiroga atrodas Belgradā un bauda atvaļinājumu.

Romas ''Lottomatica'' 2008./09. gada Itālijas A sērijas regulāro sezonu ar 20 uzvarām un desmit zaudējumiem noslēdza otrajā vietā, tomēr izslēgšanas spēlēs piedzīvoja pamatīgu izgāšanos – ceturtdaļfinālā Romas klubu no tālākas cīņas par čempiontitulu izslēdza ''Angelico Biella'' basketbolisti.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com


, 2009-06-18 18:34, pirms 15 gadiem
bija labs spēlētājs romai- nekas veiksmi nākotnē!
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Mirklis no Stambulas "Bahçeşehir Koleji" un Kemnicas "Niners" otrās finālspēles. Foto: FIBA

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.
Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
7

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.