Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

papildināts CSKA ar +26 satriec "Panathinaikos" un gūst otro uzvaru sērijā

Rolands Eliņš

CSKA ar +26 satriec "Panathinaikos" un gūst otro uzvaru sērijā
Sonijs Vīmss ar bumbu
Foto:ITAR-TASS/Scanpix

Basketbola Eirolīgas ceturtdaļfināla sērijas otrajā spēlē Maskavas CSKA pārliecinoši sakāvusi Grieķijas „Panathinaikos” (77:51), panākot sērijā 2:0. CSKA mača gaitā veica izrāvienu 16:0, bet Sonijs Vīmss šajā mačā guva 23 punktus - 16 no tiem pēdējā ceturtdaļā.

Pēc pirmās spēles trillera, kurā CSKA vien pagarinājumā izrāva uzvaru pret „Panathinaikos”, Maskavas komanda otrajā ceturtdaļā parūpējās, lai šoreiz līdzīgi satraukumi nebūtu jāpiedzīvo. CSKA to uzsāka ar izrāvienu 14:0, kamēr viesi pie sava pirmā ceturtdaļas punkta tika vien septītajā minūtē. Pēc pirmā puslaika 39:25 CSKA labā.

Trešajā ceturtdaļā norisinājās mazrezultatīva spēle, taču „Panathinaikos” spēja pieraut līdz 39:50. CSKA pirmajā trīs ceturtdaļās bija pieļāvusi 14(!) kļūdas, kamēr viesi tikai četras, taču daudz labākā metienu precizitāte noturēja maskaviešus vadībā. CSKA šajā mačā trāpīja 60% tālmetienu (9/15).

Savukārt ceturtajā ceturtdaļā „Panathinaikos” cerības uz atspēlēšanos noraka Sonijs Vīmss, kurš tās grozā šajā ceturtdaļā vien sameta 16 punktus (spēlē kopā 23), bet Viktors Hrjapa savāca 11 atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. Zaudētāju rindās 15 punktus guva Roko Ukičs, bet spēle noslēdzās ar CSKA drošu uzvaru 77:51.

Vakara otrajā spēlē Itālijas „EA7 Emporio Armani” revanšējās par aizvakar ciesto zaudējumu Telavivas „Maccabi”. Ar lielisku precizitāti no tālās distances (spēlē kopā trāpīti 12 trejači) EA7 pirmajā puslaikā ieguva 13 punktu pārsvaru (47:34). Otrajā puslaikā „Maccabi” izlglābties no zaudējuma nespēja, un mačs noslēdzās ar 77:91. Uzvarētāju sastāvā 17 punkti Kērtisam Džerelsam, bet vismaz deviņus punktus guva vēl seši citi „Emporio Armani” spēlētāji.

Šajā sērijā rezultāts līdz ar to kļuvis 1:1, un tas ir vienīgais ceturtdaļfināls, kurā viesu komanda spējusi paņemt vismaz vienu uzvaru. Madrides "Real" un "Barcelona" savos dueļos, līdzīgi kā CSKA, ir vadībā ar 2:0. Nākamās spēlēs Eirolīgā norisināsies parīt.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja