Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Timma rezultatīvākais "Zenit" uzvarā pār pastarīti "Parma"

Rolands Eliņš

Timma rezultatīvākais "Zenit" uzvarā pār pastarīti "Parma"
Jānis Timma
Foto: basket.fc-zenit.ru

VTB Vienotās līgas spēlē, kurā "Zenit" ar 101:72 sagrāva "Parma", latviešu uzbrucējs Jānis Timma atzīmējās ar 17 punktiem, kas bija labākais rādītājs komandā.

Mačā pret šosezon VTB līgā vēl nevienu uzvaru neguvušu "Parma" Jāņa Timmas pārstāvētā "Zenit" jau pirmajā ceturtdaļā iekrāja 17 punktu pārsvaru, neļaujot viesiem domāt par sensāciju. Mača turpinājumā šis pārsvars gan īpaši nepieauga, taču pēdējā ceturtdaļā "Zenit" uzvarēja ar 25:16 un panāca graujošo mača galarezultātu 101:72.

Timma savā komandā bija rezultatīvākais ar 17 punktiem, kuru gūšanai gan viņam bija nepieciešami 13 metieni no spēles (1p. 3/3, 2p. 4/5, 3p. 2/8). Timmas rēķinā arī četras atlēkušās bumbas un trīs rezultatīvas piespēles, kā arī divas piezīmes, bet pretinieki pret viņu noteikumus pārkāpa četras reizes.

Turnīra vicelīdere "Zenit" šajā mačā trāpīja veselus 16 tālmetienus no 33 un guva 11. uzvaru pēc kārtas VTB līgā. Savukārt Timma vairāk par 15 punktiem guva pirmoreiz kopš 21. janvāra spēles pret "Astana". Vidēji spēlē Timma VTB līgā šosezon sametis 14.1 punktu.

Izmantotie resursi:
VTB United League | VTB United League

  +1 [+] [-]

, 2017-03-18 19:51, pirms 7 gadiem
Ar ko shii zinja ir mazsvarigaka par parejaam, kas atrodas svarigaako zinu topaa? Jeb tagad no latviesu speletajiem starp svarigakajaam zinam liekami tikai KP un DB?