Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Peiners: "Kad ierados "Darussafaka", negaidīju šādu lomu"

Andrejs Siliņš

Peiners: "Kad ierados "Darussafaka", negaidīju šādu lomu"
Žanis Peiners aizsardzībā, Foto: Euroleague

"Treneris man dod lielu uzticības kredītu un paldies viņam par to. Man to tikai jāprot izmantot," savu sekmīgo sniegumu sezonas ievadā pēc pirmās uzvaras Eirolīgā komentēja Stambulas "Darussafaka" latviešu uzbrucējs Žanis Peiners.

"Jūtos ļoti labi. Pirmajā spēlē šīs sajūtas nebija. Šoreiz spēlējām mājās un skatītāji palīdzēja," pēc uzvarētā mača sacīja Peiners. "Darussafaka" šis bija pirmais panākums sezonā kopumā, jo arī Turcijas čempionātā pagaidām piedzīvoti tikai zaudējumi - divos mačos divas neveiksmes. "Šī mums bija ļoti svarīga uzvara. Beidzot izcīnījām uzvaru, un tikai tam ir nozīme."

Žanis pirmajā komandas uzvarā izcēlās ar 15 punktiem, kā arī četrām rezultatīvām piespēlēm. "Ja izdarīju pietiekami daudz, lai komanda uzvarētu, tad paveicu savu darbu labi. Treneris man dod lielu uzticības kredītu un paldies viņam par to. Man to tikai jāprot izmantot. Paldies viņam par to - kad ierados komandā, negaidīju, ka šādu lomu. Tagad esmu tai gatavs."

Arī savā debijas spēlē Eirolīgā pagājušajā nedēļā Peiners demonstrēja labu sniegumu, gūstot 12 punktus un izcīnot divas bumbas uzbrukumā pret čempioni Madrides "Real". Turcijas čempionātā savukārt pirmajos divos mačos Peineram 16 un 18 punkti, taču komanda piedzīvojusi zaudējumus. Nākamo spēli "Dačka" aizvadīs jau rītdien, kad Maskavā tiksies ar Eiropas grandu CSKA.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines EuroLeague - Welcome to...

  +2 [+] [-]

, 2018-10-17 12:18, pirms 6 gadiem
Galvenais bez traumām